Tein tennarisukat, jotka osottautu hieman liian väljiksi, joten laitoin puikoille heti toiset. Sarjatyönä viimeistelyt. 

joo%20004-normal.jpg

Väänsin useita kertoja lankavarastot läpi ettien yksväristä 7-veikkaa, tuloksetta. Sitten, yht´äkkiä oli kuitenkin tätä punasta väriä (joka ei kyl oo min suosikki, mut ei nää kyl mulle ookkaan).  

Puikot oli numeroa 4 molemmissa sukissa.

Sukat kokoa 37-38 ja 38-39.

Isommissa sukissa on 14+12+14+12 silmukkaa.

Pienemmissä sukissa on 12s/ puikko ja kantapään sivukavennusten jälkeen kavennettu vielä 1 silmukka molemmilta päälipuikoilta, eli jäljellä 12+11+11+12 silmukkaa. Tää olikin aika hyvä juttu, jota aion toteuttaa jatkossakin sukissa, joihin en tee joustetta jalan päälle. Sukasta ei tuu niin "pussimainen". 

Isommissa on pyöreä kärkikavennus ja pienemmissä kulmikas, joka oli selvästi parempi. 

Nauhakuja on virkattu valmiin sukan päälle erikseen.  Nauha on kanttinauhaa. Olen joskus kokeillu pyöritellä langasta nyöriä ja siitä ei vaan mielestäni oo tullu kivan näköstä. 

Lankaa kulu 100g pienemmissä sukissa (nauhoineen päivineen). Isompia en nyt pysty punnita, koska kostutin ne äskettäin ja painavat liikaa. 

Nää kaikki tiedot kirjotin lähinnä itelleni muistiksi. Kattelen aika usein vanhoja bloggauksiani ja etin "teknisiä" tietoja aiemmin tekemistäni töistä.  Usein törmään myös siihen, että en ookkaan laittanu ylös just sitä tarvitsemaani tietoa. 

joo%20001-normal.jpg

Tänään olen saanut hankittua itelleni EA 1 -kortin!!