Olen ollu ihan täpinöissäni siitä asti, kun kuulin voittaneeni Enkulin arvonnassa!  Tänään tuli pakettikortti ja päätin miehen kanssa lähteä kävellen sitä hakemaan, kun molemmilla oli postiin asiaa. Pakkanen on laskenu reiluun kymmeneen asteeseen, mut tuuli on tosi kylmä paikotellen. Tehtiin vielä ylimääränen lenkki ja siinä kävellessä jo mietin, että mitä ihmettä se Enkuli on taas keksinyt. Muistan kyllä hyvin sen paketin, jonka voitin yhessä aiemmassa arvonnassa: laatikollinen kaikkea ihanaa! 

No siinä postin kulmalla yht´äkkiä tuli mieleen, että se lappu jäi sittenkin kotiin. Taittelin sen nätisti rahapussiin, mut sit lähteissä aattelin, että en otakaan koko pussia kannettavaksi, kun en tarvii rahaa. Kylläpä oli viisasta. Ei sieltä postista pelkällä henkilöllisyystodistuksella mitään saanu. Voi masennuksen masennus. Eihän siinä auttanu kun kävellä takas kotiin ja lähteä autolla uuelleen. 

Kyllä tääkin paketti on taas niin mahtava, että oikein ihmetellä täytyy!

Huivilangat. Tätä lankaa en oo koskaan kokeillukkaan. Tuntuu kivalta hyppysissä. 

2016-01-11%2020.24.47.jpg

Tää tuli ensin paketista näkyviin ja aattelin, että ahaa, Enkuli on neulonu sukat palkinnoksi. Vaan eipä ollukkaan. Ne oli koneneulotut varret (kuten kortissa kerrotaan), ja niiden terien tekemiseen lankaa. Tässä siis taas puikottamista Sartsalle. :) Villaisia, lämpimiä lankoja. Ulkona tarkenee, kun liikkuu, mut kun tulee sisään, niin alkaa se syväjäätymisvaihe, kun esim. reisilihakset ei meinaa lämmetä millään. Villasukat on pakko laittaa jalkaan. 

2016-01-11%2020.24.59.jpg

Paketista paljastu myös mahtava määrä paperiaskartelukuvia ja juttuja minulle, joka olen yrittäny alotella askartelujuttuja. Ihan meinaa iskeä rimakauhu. 3D -juttuja en oo tehny ikinä. Niitä korotuspaloja olen ostanu joskus (miksiköhän  :)  ), mut en oo osannu käyttää niitä.  Näitähän voi tietty yhdistellä miten haluaa, luulisin. 

2016-01-11%2020.25.35.jpg

Tarroja ja aivan ihania ruusuja!  

2016-01-11%2020.25.56.jpg

Tälläsiä pikku "kuvakirjoja" en oo nähny ikinä. En Sinellissä ainakaan. Näitä on 2 ja molemmat täynnänsä ihania kuvia. Lisäks kuviopaperia. Kirjansidontaharrastuksen myötä olen ollu paperin suurkuluttaja. Ihan uskomaton määrä paperia kuluu yhteen kirjaan. Etenkin, kun minulle se jokin on se, että kirja on täynnä ihan mitä sattuu paperia ja kuvia. Mitä erilaisempia, sen parempi. 

2016-01-11%2020.26.52.jpg

Perhoskiiltokuvia. Kevättä ja kesää ootellessa......

2016-01-11%2020.27.03.jpg

Ja miä tykkään kovasti kissoista. Söpö kortti. 

2016-01-11%2020.28.11.jpg

Kiitos Enkuli!  Jos joku ei tiiä, niin Enkuli on pitäny musiikkihaasteitaan kuukausittain jo pitkän aikaa.  Uusin haaste löytyy täältä.   Haasteet ja arvonnat ovat aina täysin vapaamuotoisia; yhdistä jokin käsityö kyseessä olevaan kappaleeseen oman mielikuvasi myötä.  Enkuli on myös niin hyväsydäminen, että antaa välillä useita arpoja, jos työ on kovin runsas.  :) 

Omat 2 Enkulin arvonnoista voittamaani pakettia ovat niin ihania! En voi olla miettimättä sitä, kuinka monelle arvontoihin osallistujalle on tällainen ihanuus postiin jo kolahtanut. Että joku voi joka kuukausi lahjoittaa runsaan arvontavoiton.  Itse olen ainakin tosi kiitollinen ja toivon Enkulille kaikkea hyvää ja onnea elämään.  Toivon, että selviät tulevista koettelemuksistasi mahollisimman nopeasti ja olet sen jälkeen entistä ehommassa kunnossa! 

Kiitos. T:Sartsa