Opiskelut on nyt saatettu päätökseen ja päätin palkita itteni läppärillä. Meillä oli ryhmässä yks henkilö, joka aina kaivo läppärin esiin tuntien alussa. En oikein tiiä mitä hän sillä teki, mut se näytti aika hassulta näin läppärittömän henkilön mielestä. Nyt olen ite VALMISTAUTUNU tulevia opiskeluita (mitä ne sitte lienevätkään) varten! Aion näyttää tehokkaalta! (nyt laittaisin tähän hymiön, mut äsken sain aika lahjakkaasti koneen jumiin sitä yrittäessäni, joten olkoon).

Vähän tää kymmensormijärjestelmä tökkii tän läppärin kanssa. Jotkut nappulat ei oo ihan samoissa asemissa, kun kotikoneella.  Haaveilen kirjottavani enemmänkin nyt kun on pelit ja vehkeet (hymiö).

Ja tuli tehtyä noi nilkkasukat itelleni mustikka Nallesta. Olen käyttäny viime vuonna tekemiäni syreeni Nalle -nilkkiksiä tosi paljon ja aina kun ne on pesussa on ollu niitä jo ikävä. En käytä koskaan tossuja, joten nää on ehkä vähän semmoset sukkien/ tossujen sekotukset. Puikot oli kolmoset ja silmukoita 14/ puikko, lähinnä itelleni muistiksi. Joskus tulee katottua vanhoista blogijutuista jotain silmukkajuttuja ihan oikeesti. Tosin on myös usein ollu niin, että niistä puuttuu just se oleellisin tieto, esim. puikkokoko.