Ihan ensiksi pohjanvaihtojuttua. Vanha järvimaisema näytti syksyn myötä tummuvan aina vaan ja vesi alko näyttää jopa kylmältä! Tuli pakottava tarve vaihtaa uus pohja. Sen nimi on "Unohdettu" ja suunnittelun takana on taasen

1252911811_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minusta toi pikku mökki on jännittävän näkönen. Tulee mieleen, että minkähänlainen otus siel oikein asuu? Jotenkin tosi mielikuvituksellinen kuva.

Taidan olla itekin aika mielikuvituksellinen; poika tuli vakuutusyhtiöstä ja kertoi, että ei saanu autoa omiin nimiinsä, kun kumpikaan vanhemmista ei oo haltija!! Minusta olis oikein mukava olla haltija! Lupasin, että poika voi ens kerralla kertoa, luottamuksellisesti tosin, että kyllä, äiti on todellakin haltija. Hymy

Keväällä käytii Nekun kans yhel tuttaval, joka lahjotti kaikenlaisia kankaanpalasia meille ommeltaviks. Pääsin heti vauhtiin, mut homma lopahti jostain syystä, kun ei ollu oikean väristä ompelulankaa. Työ ei edenny viel senkään jälkeen, kun lankaa jo oli. Nyt otin itteäni niskasta kiinni ja korjasin yhet trikoosortsini, lyhensin paitaa ja ompelin tän tyynyn loppuun.

tyyny%20M%C3%A4enp%C3%A4%C3%A4%20-11%200

Täs on jujuna se, että kaikki kankaat on ko. henkilöltä. Valkoset, kirjotut osat on uusiokäytetty risasta pöytäliinasta, jonka lahjottajan äiti on joskus kauan sitte kirjonu. Työ elää nyt tässä tyynyssä.

Ois tosi kiva ommella jotain ja ideoitakin ois, mut ei minkäänlaista intoa koskea koneeseen. Missä vika?