Eilen väänsin käsityökoria ja löysin vanhan ufon sieltä pohjalta. Sen olen alottanu varmaan 10 vuotta sitte ja siitä oli tarkotus tulla keittiöverhoihin välipitsi. Salusiinit ja kaikki. Nyt aattelin, että teen vaan yläkapat ja virkkaan pitsit loppuun. Toinen olikin jo valmiina. Toista tein muutaman kerroksen,  vaihdoin pienemmän koukun ja totesin, että kymmenessä vuodessa voi käsiala muuttua totaalisesti!

ufo.jpg

Toinen on siis tossa rullalla ja oik. puoleinen on puolessa välissä. En tiiä näkyykö tässä kuvassa, mut homma levis ns. käsiin. En saanu samaa leveyttä yrittämälläkään ja lopulta kehittelin ihan toisen suunnitelman. Nämä joutaa mennä varttumaan uusiokäyttöä (eivät enää siis ole edes ufoja). En viiti vielä purkaa, jos vaikka keksin joskus niille muuta käyttöä. Teen verhot jollain muulla tavalla. Tai sitte olen ilman verhoja. Niih.

Kaupasta löysin itelleni sopivan paidan, miesten osastolta. Tarjosin paitaa kyllä meiän pojille, mut kumpikaan ei huolinu. Yllättynyt

brain%20wash%20001.jpg

Sain luettua Kate Jacobsin Pienen lankakaupan. Oli se parempi kirja, kun aiemmin lukemani  Vuorisen Piparitalo, mut aika hempeetä oli tämä viimenen. Ja mitä ihmettä! Päähenkilö otti ja kuoli lopussa! Olipa outoa.  Tulipahan luettua. Tässä katsastelen uutta lukemista.