Tein yhet tilaussukat kokoa 43. Vähn hitaastihan nää eteni, kun oli jotenkin vähä aikaa neulomiselle ja sit sekin silmät ristissä käytetty aika johti hölmöihi tekoihi. Toisessa sukassa tein vartta jo pitkän matkaa, ennen kun tajusin, että olin alottanu sileää kahella puikolla ekassa sukassa. Purkasin ja keräsin silmukat oikeessa kohassa puikoille. Sit taas yritin, mut jotenkin tuntu kummalta, eikä etuosan resori oikein istunu. Sit katoin taas ekaa sukkaa ja kas; olin tehny siinä 101n ja täs toises 2o2n.   Välil pitää vähä säätää, että onnistuu näköjään. 

Kyseessä siis ihan miesten perussukka, kokoa 43. Lanka 7-veikkaa ja puikot 3½.  Langankulutus 145g.  Silmukoita 12/ puikko. Tää nyt taas oikeestaan ihan vaan itelle muistiksi, kun joskus tulee näitä tietoja täältä myöhemminkin kaiveltua. Yleensä joku oleellinen asia on kyl aina jääny mainitsematta.

Eilen tehtiin Nekun kanssa poppareita vanhaan tyyliin, eli kattilassa. Täytyy myöntää, että ei ne oikein kivalta maistu.  Kuluvassa aikamuodossa siis. Niitä kun on edelleen tossa kupissa, vaikka normisti ne katoaa alta aikayksikön.  Onko sitä niin tottunu jo niihin mikropoppareihin, että näissä on jotenkin kärvähtäny maku, vaikka ei ne mitenkään kärvähtäny tehdessä. Jotenkin rasvasiltakin tuntuu, vaikka mikropoppareissakin on rasvaa. Oli kuitenkin kiva katella, tai oikeestaan kuunnella, kun ne poksahteli siinä kattilassa. Joskus nuorena tuli laitettua liikaa siemeniä ja popparit ei mahtunu kattilaan, vaan vyöryi yli. Tai entäs ne kerrat, kun kans unohtu laittaa. Aika nostalgista.