LISÄYS: JOS JOKU TIETÄÄ JONKUN TAVAN VIRKATA SULKIA (N.30CM PITUISIA) NIIN SAA VINKATA, KIITOS!!

 

Sain mukavat tuliaiset (ihan vähän olin saattanu toivoa...). 

2016-04-13%2007.59.05.jpg

Kaikki ovat yli 200g ja yks on vähä yli 300g.  Lanka on 8/2 säikeistä.  Hinta vähän alle 10e/ vyyhti. Viime kesänä ostin pari vyyhteä Suomesta, markkinoilta ja hinta tais olla 5.90e/ 100g. 

Tulee ihania huiveja!

Hintaa näille tulee vielä lisää, kun olen tehny Nekun kanssa sellasen diilin, että hän kerii mulle aina nää vyyhtilangat....  inhoan kerimistä... 

Oikeastaan voisin palkata myös seuraavanlaisia apulaisia:

*peukaloiden neuloja

*langanpätkien päättelijä

*saumojen kiinnittäjä

*toisen sukan tekijä (jos ei oo kaksia puikkoja heti aluksi)

Nää nyt ekana tulee mieleen. Lisäksi nää oli vasta tällä käsityöpuolella. Muuten elämässä tulee aika monta muutakin apulaistarvetta mieleen. ;)

Kevätsiivous ja pihan kopsuttelu pitäis kait jo alottaa, mut tuntuu ihan järkyttävän tervaselta jo ajatuskin. Keväisin on ihan kamala ääni, kun ekan kerran kuulee jonkun heiluttavan haravaa. Siitä tulee heti mielleyhtymä, että itekin pitäis jo toimia. 

No, ikkunanpesun alotin eilen pakottamalla itteni hakemaan välineet olkkariin. Siitä oli sitte pakko jatkaa. :)  En voi käsittää, miten joskus olen tykänny ikkunanpesusta!  Olen tehny sitä jopa työkseni  työuran alkuvaiheessa. Keväisin haluan, että kaihtimetkin tulee pyyhittyä ja pokat tietysti. Syksyllä aina vähän oikasen tässä kohtaa. 

Muistuupa mieleen sellanenkin tapaus vuosien takaa, kun jätin ikkunoiden välit avaamatta ja pesin ikkunat ulkoa pitkävartisen välineen avulla. En tietysti ylettäny, joten käytin keittiötikkaita. Eihän se pehmeä maa niitä keittiötikkaita jaksanu kantaa, vaan yks osa uppos ja tuoli kellisti minut selälleen nurmikolle. Siinä hötäkässä tietysti se vesiämpärikin oli aika lähellä ja kaatu. Eka ajatus oli, että näkiköhän kukaan. :D

Vaan eipä lannistuta!  Minulle ja muillekin antisiivoojaluonteille reipasta ja kokeilevaa kevättä!!