Minulta toivottiin lapasia. Värit ja muu katottiin etukäteen. Tein tarkotuksella liian pienillä puikoilla, niin voi vaikka ajella pyörällä pakkasessa, eikä ihan herkästi tuule läpi.  Lanka on Teddyä ja pinkit raidat Nallea kaksinkertasena.

pampulat%20015.jpg

Varren tein jostain syystä ilman resoria ja vain muutama ainaoikeinkerros varrensuuhun. Tulos on kyl vähä hanskamainen, mut ei haittaa.  Se varsinainen jippo onkin sitte kämmenen puolella.

pampulat%20017.jpg

Sitä saa mitä tilaa!!

Ei voi olla totta! Olen unohtanu noiden kirjontapistojen nimen! Mikä ihmeen depementia taas. Jotain ketjulenkkipistoa kuitenkin. Joskus koulussa opittua. Jälkipistoina siis. Tietenkin.

Olen kyllä aika surkee lapasentekijä. Sukat alkaa nyt jo jotenkin menemään, mut toi peukalo on ikuinen riesa.  Pitäis tehä yhtäaikaa molemmat, että muistais mitä tuli tehtyä missäkin.

Chevalier -lapaset sai kyytiä. Purkasin liki valmiin, yhen lapasen pois silmistä häirimästä. Siinä oli ihan käsittämätön lukihäiriövirhe.  Luulin, että se ei näy, mut nyt kun taas pitkästä aikaa katoin sitä ja meinasin jatkaa, niin eihän semmosta lepakkopeukaloa voi tehä!  Teen sit joskus kunnolla, jos viel malli huvittaa (vaikka tajusinkin virheen...).

Olen nukkunu tosi huonosti pari yötä. Toissayönä tutkin jotain myrkytystapausta ja keräsin erään henkilön jääkaapista näytteitä kaikista ruuista. Välillä kävin täyttämässä henkilökunnan taukotuvalta yli 60 pulloa limsaa, vissyä ja kaljaa (ihmettelin, että juoko joku tosiaan kaljaa töissä). Olin kaupassa, joka on lopettanu toimintansa jo varmaan 30 vuotta sitte. Kävin sielä lapsena ostamassa irtokarkkia.

Viime yönä heräilin jatkuvasti. Sitten, kun menin töihin tosi väsyneenä, niin yks kaukasempi työkaveri tuli kiittelemään, miten hyvän vesiliikuntajumpan olin vetäny viime yönä hänen unessaan! Ilmankos minua väsytti!