Mies puuhailee aina autojuttujensa kanssa ja sai minut yllytettyä korjaushommiin. Meillä on nimittäin vanha asuntovaunu mökkikäytössä ja penkkien pehmusteissa on parissa kohtaa reikiä.

ai%20005-normal.jpg

Tätä ison isuinosion kulmakohtaan tullutta reikää en saanut mitenkään paikattua toisella kankaalla, mut mies selitti, että otat vaan siitä kulmassa olevasta selkänojasta pohjaosan pois, kun se on sitä samaa kangasta ja käytät sitä. No niinhän miä sitte tein. Sen kun osaa kuulemma tehä kuka tahansa, joka osaa ompelukonetta käyttää. 

ai%20006-normal.jpg

Tässä vaiheessa homma oli vielä aika jees, kunnes...

ai%20008-normal.jpg

Tän korjauspalan laittamisessa ne ärräpäät kyllä lenteli. Yritin ensin ihan siististä tuolta sitäpuolelta tikata saumaa, mut aina se meni ihan pieleen. Tein myös kaikki ompeluopillisesti väärät ratkaisut,kuten ompelin kappaleen nukkapuoli väärään suuntaan jne. Purkasin ja ompelin, kunnes päätin, että ompelen sitte tosta päältä vaan. Ei tää nyt kovin hääppönen oo, mut on tää parempi, kun se reikäpala. 

Osat piti tietysti riisua täytetyynyjen päältä ja laittaa jälkeenpäin takasin. Noi napit täytyy vielä laittaa uudelleen, kun otan kotoa mukaan pitkän neulan seuraavalla mökkireissulla. 

Irrotetun osion leikkasin mustasta kankaasta ja ompelin sen selkänojan pohjaksi. Se ei sieltä mihinkään näy. 

ai%20004-normal.jpg

ai%20010-normal.jpg

Toisen tyynyn sivuosion korvasin kokonaan mustalla kankaalla. Sekin jää piiloon tyynyjen väliin. 

ai%20007-normal.jpg

ai%20013-normal.jpg

Lopulta oli kuitenkin aika voittajan olo!