Loma on alussa ja kulkee omalla painollaan.  Mitään suurta ja ihmeellistä ei oo tiedossa. Jokainen päivä tuo tullessaan mitä tuo. Olen yrittäny keskittyä pieniin asioihin, joita yleensä ei edes mieti. Nautin olostani auringonpaisteisella pihalla, nurmikkoa leikaten. Siivottu asuntovaunu mökin pihassa tuoksuu kutsuvalle. Uimaan ei uskaltanu mennä siitepölyn vuoksi. Sain kerran hirmuisen allergiakohtauksen sellasesta vedestä. 

Kotoa voi kulkea mihin vaan. Eilen muistin, että piti käydä  optikolla näöntarkastuksessa. Pääsinkin samana päivänä. Samalla reisulla sain tsekattua yhen vaatekaupan loppuunmyynnin ja päätin mennä ex tempore - kahville paikalliseen kahvilaan, jossa ei tule ikinä käytyä. 

Lisäksi pyöräilyä, toivottavasti myös lenkkeilyä, neulomista, kahvittelua terassilla tai missä huvittaa.  Muutaman rikkaruohonkin sain kitkettyä, vaikka se ei lempihommaa olekaan. 

Soittaminen tuntuu mukavalta. Soittelen kotona ja pidän yllä ansatsia. Nyt kun on muutenkin elämässä enemmän aikaa, kun lapset on isoja, olen kulkenu peräti kahessa eri orkesterissa soittamassa. Ennen se ei ois tullu kuuloonkaan ajan puutteen vuoksi.  

Pitkästä aikaa mukava kirja, joka on vielä sarja, eli ei lopu tarina ihan lyhyeen. :)  

Läheisellä kesäkahvilalla pyörähdys sai minut ostamaan tän ihanan rannekorun. Näin tän jo kerran aiemmin, mut toisella kerralla vasta tajusin, että sehän on lusikka!  Pidän tosi vähän koruja, mut tähän ihastuin kertaheitolla.  Sain itekin äskettäin ison pussin vanhoja lusikoita, joille ei aiemmalla omistajalla ollu käyttöä. Saa nähä osaanko tehä niille mitään. Joskus aiemmin olen ostanu kaulakorun, jossa on lusikanpätkä nahkanyörissä. 

2016-05-27%2016.52.50.jpg

On ehditty käydä harrasteajoneuvojen kokoontumisessa.... (tää ei oo se auto, johon ne penkit on tekeillä).  Tää on täysin miehen askaretta. Kummallakin on omat käsityöt. :)

2016-05-28%2020.06.55.jpg

Meiän puu-/ pyöräkatoksesta löyty eilen otus, joka piti outoa ääntä. Pressun alta paljastuikin Simo Siili. Kuvaa en nyt saa oikein päin, vaikka tiedostoissa se onkin oikein päin. 

2016-05-31%2019.11.05.jpg

Ulosteen määrästä päätellen (tässä vain murto-osa) Simo on asunut katoksessa jo pitkään!  Miks ihmeessä se siellä majailee?? Ihan avoin katos, josta pääsee pois milloin haluaa. Illalla kuulemma oli ainakin poissa. Nyt varmaan taas paikalla.  Päätettiin alkaa myydä lannotteeksi tota siilinulostetta. Saattais kasvit tykätä tosissaan!!   Ei se ainakaan syömättä oo ollu, koska suolisto toimii.... Yök. Onkohan olemassa jotain luomukeinoa saada se sieltä jonnekin muualle???

2016-05-31%2016.50.16.jpg

Tänään taas uus päivä ja uudet "ihmeelliset" tapahtumat oottamassa. 

Mukavaa kesää kaikille!!