Kukkapenkkini kehittyy.

v%20009-normal.jpg

Tässä päässä pari pyöreätä kiveä jätin reilusti esiin. Niiden päälle voi sijoitella jotain juttuja. päädyssä pari murattia, joiden toivon kasvavan kivasti maata myöten laajemmiksi.  Päällä sininen Karpaattien kello (ihan vaan, kun se oli kaupassa niin kaunis...). Siellä täällä myös orvokkeja, lobelioita, kivikkokasveja (joiden nimiä en muista), samettikukka, Hopeaputousta jne.

v%20010-normal.jpg

Toisen päädyn kivikielekkeelle nostin pikkisen rautapadan, jossa kukkivat ruusuni; Lumivalko ja Ruusunpuna (karhuprinssiä ei ole vielä näkyny :)  ). 

Päälimmäisenä tietysti noi pallotuijat, joiden pohjalta koko juttu lähti keksiintymään. 

v%20012-normal.jpg

v%20011-normal.jpg

Juurikankaat on vielä siistimättä ja kottikärriäkin on siellä rekvisiittana. Minulla noi kuvausjutut ei oikein aina onnaa. :D  Toi mullan pysyminen tuola keon päällä on varmaan aika haastava juttu kovien vesisateiden aikaan. Siksi laitoin kiviä myös sidokseksi ylärinteeseen. 

resepti:

*inspiraatio

*suostuttelutaitoa (muut eivät aina tajua inspiraatioita)

*mahoton määrä energiaa ja talkoojuomaa, eli litratolkulla vettä

*juurikangasta

*isoja ja pieniä kiviä

*kalliomursketta

*2 autonrengasta :)  (täytteenä)

* säkkitolkulla multaa

*kasveja maun mukaan (+heräteostot)

*lisäksi runsaasti naapureiden naureskelua ja arvuutteluja lopputuloksesta

 

Minulla on vielä monta juttua mielessä, mitä haluisin pihalla tehä, kun vaan tää vauhti pysyis päällä. Olen siis useamman viime vuoden ajan hoitanu pihaa lähinnä katselemalla terassilta käsin. Pihanhoitotietämykseni perustuu lähinnä yritykseen ja erehdykseen, sekä niihin erikoisiin inspiraatioihin. :D