Vihdoinkin hyödyllinen siivousniksi, joka toimii! Meikäläinen tunnetusti inhoaa siivoamista ja lykkäänkin sitä aina mahollisimman pitkälle. Nyt tuli sitte vastaan se viimenen hetki, jolloin oli pakko ryhtyä toimeen. Olohuone oli pahin, sielä oli vielä jouluverhot ja muut härpäkkeet....  

Olohuone ei kutsunu kuitenkaan ollenkaan, päin vastoin.  Ajattelin sitten alotella keittiöstä ihan normeilla tiskaus yms. -hommilla. Tuntu niin vastenmieliseltä, että päätin neuloa kerroksen kirjoneulesukkaa tiskauksen jälkeen. Siitä sainkin uutta puhtia pyyhkiä pölyt.

Huomasinkin, että neulontalupa joka välissä oli niin mukava porkkana, että iltaan mennessä olin siivonnu koko talon!  Vaihdoin oikein petivaatteet, olkkarin verhot ja pesin pyykkiä yms. Kaikki lattiat pesty ja pölytkin pyyhitty.  Kuntokin nous, kun piti alakerrasta aina hiippailla neulomaan se yks kerros keittiöön. :) 

Joo. Kaheleita on monenlaisia, mut tää kuitenkin toimii! Koko päivä siinä meni, mut ei se mitään, jos siiä ajassa sai myös homman tehtyä viimeseen tappiin asti.  Tätä taidan kokeilla joskus toistekin. Voiskohan tän peräti patentoida??? :)  

Sukkakin eteni ihan kivasti. :) Mulla on tän kirjoneulesukan neulominen niin hidasta, kun koko ajan täytyy kattoa mallia ja kaks lankaa kädessä pyörimässä. En oo oikein tottunu tähän kirjoneuleiluun. :) 

On mulla näitä välipalatöitä vähän väliä. Esim. tää salomoninsilmukoin tehty lehkkihuivi. lankana Varpu, joka ei lopu koskaan. Se oli semmone  jättikerä. Päätin tehä niin monta lenkkihuivia, että se loppuu. :)

oma%20tuubi%20-15.jpg