Kävin ite valitsemassa kirjan synttärilahjakseni. Löysin tällasen.

Tini%20ja%20muu%20001.jpg

Kattelin kirjakaupassa ensin käsityökirjoja, mut mikään ei ollu mieluinen. Sitte löysin tän. En tiennykkään, että tähän sarjaan on tullu vielä yks kirja. Minulla onkin nää kaikki edelliset.

Vieressä kuva "tuunauksestani", tai oikeammin kyseessä on korjaus. Ostin aiemmin kesällä kirpparilta tän topin ja minulle on aina liian liian pitkät olkaimet kaikissa topeissa. Taidan olla kitukasvunen olkapäistä. Tai oikeammin se korkeus on kaikki menny leveyteen.  Nappipaidoissa hartiaosa on aina liian kireä. No niin. Asiaan. Ajattelin siis lyhentää olkaimia vaan ompelukoneella, mut sit keksinkin laittaa nää kermanväriset perusnapit ja taittelin kankaan siitä osin kerroksille.  Empä nyt tiiä oliko tää kovinkaan mainitsemisen arvonen asia, mut topista tuli nyt oikein hyvä. Hymy

Meillä on myös ollut retkeilymeininkiä pihalla. Poika kokeili ostamaansa kenttänuotiota.  En tiiä vieläkään oliko tää oikea sana. Ensin meinasin, että nimi on kenttäkeittiö, mut siitä tulee jo mieleen soppatykki ja sitä tuskin pojat lähtee mettään raahaamaan Sotahuuto -leirille. Pakissa kiehuu pussimakaronia ja lihapullia.

kentt%C3%A4keitin.jpg

Keitin on semmonen taiteltava peltiloota, reilun kämmenen kokonen ja sinne laitetaan semmosia palavia kuutioita 1-2/ kokkaus. Empä ollu taas tommosta nähnykkään. Ehkä meillä nyt ei kuitenkaan siirrytä vielä pelkästään tällaseen ruoanlaittoon.