Nää on näkösällä tuola muuallakin, mut kasaanpa nää nyt näin, vähä toisella tavalla. 

neuleet:

*huivit 5

*pipot yms. 16

*lapaset yms. 4

*tiskirätti 4

*sukat 8

*säärystimet 2

*vaatteet yms. 3

virkkaukset:

*pipot yms. 11

*huivit 4

*liinat, verhot yms. 18

*32 tipua ja kukkoa, pikkulumitähtiä n.10

*vaatteet yms. 2

Yhteensä 119 valmistunutta työtä langasta! Aika huikeeta tästä vinkkelistä.  Osa on tietenkin ihan pieniä, kuten lumihiutaleet.  Viime vuonna opin tekemään mm. Baktus -huiveja ja Paraphernalia -sukat. Revontuliakin tein pari.  Sytomyssykeräyksiin osallistuin 14 kappaleella pään suojaimia. Aika kova juttu oli myös noi kukot ja tiput, joita innostuin tekemään urakalla koulun myyjäisiin ja sinnehän ne kaikki menivätkin! Ihan hyvä panos minusta.

Viime vuonna myös käsittelin paperinarua sekä puikoin, että koukuin. Viimenen työ jäi kyllä kesken, mut ehkä se valmistuu ens jouluksi...

Moni työ on lähteny lahjoina pois, mut moni on myös jääny omaan lootaan, tai jopa käyttöön.  Säärystimiä olen käyttäny paljon!  Se on ollu tosi mukavaa, kun Nekku on kelpuuttanu kaverisynttäreiden lahjoiksi minun tekeleitäni.

ompelukset

*3 patahanskaa

tuunailut

*maalattu kassi

*nuottipojat

*liivihameen maalaus

*Nekun hame

Toi ompeluksien määrä on kyllä päätä huimaava..! Edellisenä vuonna tein jokusen vaatteenkin, mut nyt näin.  Nääkin patahanskat oli aika suhkua... Suunnitelmia on ollu kyllä kaiken vuotta, mut valmista ei vaan oo tullu mistään.

Tuunailuihin olen ottanu vain jotain juttuja ylös, vaikka tulihan sitä vihreää maaliakin käytettyä ties mihin.  Aikaisemman vuoden One hour bageja jäi vähän ikävä, mut  eipä oo niitäkään ilmiintyny, vaikka tavote oli alun perin 10 pussukkaa.  Onhan sitä kyllä vuoden mittaan tullu vaihdeltua vetoketjuja, lyhenneltyä housuja, paikattuakin joitain juttuja jne. Ne nyt on kuitenkin sitä peruskamaa, jota ei pääse oikein karkuunkaan.

Yks juttu vuoden aikana olivat korut, joita tehtii Nekun kanssa aika paljon. Niitä en oo kuitenkaan listaillu mihinkään.  Kivahan niitä on tehä, mut toi lanka on kuitenkin se pääpainotteinen asia tässä blogissa.  Mitään kulutetun langan määrää en oo laskenu. Aion kuitenkin tässä jossain vaiheessa tehä taas lankavaraston laskennan ja katselmuksen.  Ei siitä kuitenkaan kulutusta nää, koska uuttakin lankaa on vastaavasti ilmestyny. Lähinnä näkee sen suhteen, että onko enempi plussan, vai miinuksen puolella, verrattuna edellisvuoteen.

Uutta listaa on jo alkanut valmistuneiden puoleen pukata, joten jätänkin tän vanhan vuoden työt tähän ja jatkan uusista!