Nimestä tulee ilman muuta kukka mieleen ennemmin kuin huivi. Näin joissain blogeissa kuvia

ja kun löysin siihen Ravelrysta ohjeenkin, päätin tehä sellasen. Kaapista löyty viel yks täys vyyhti vironvillaa ja ryhdyin toimeen. Viimeset kerrokset oli aika hirveitä, kun puikoilla oli ainakin 700 silmukkaa. 

Tää oli myös oikeastaan eka englanninkielinen ohje, jonka neuloin. Niinpä tuloksessa saattaa olla myös virheitä. Aivohattukin oli englantia, mut siitä otin ohjeen vain pääpiirteittäin. Nimenomaan PÄÄpiirteittäin. :)

jaa%20001-normal.jpg

Lankaa kului 205g. Jossain vaiheessa aloin jopa pelätä langan loppuvan kesken. Pyöröpuikko n.5.  Huivi on kaunis, mutta luulisin, että en tee näitä enempää. Ei tää ainakaan suosikkimallini ohi menny. Se on Revontuli. :)

Ohjeen lopussa neuvottiin joustava päättelytyyli. Yritin sitä, mut minulla se kyllä joustanu tarpeeksi. Niinpä päättelin löysillä ylivetokavennuksilla koko reunan. Minusta malli näyttää jäävän jotenkin kesken. Ihan kun pari viimestä kerrosta puuttuis. Kuvio jää auki. Katoin muitakin kuvia ja ne oli samanlaisia. Joissain oli virkattu ketjusilmukkakaaria reunukseen. 

Huivi oli yllättävän helppo neulailla kosteana venytykseen. Nyt on tekeillä jotain eläimellisempää neuletta. :)