Kiitos toivotuksista! Konsertti meni hyvin. Kuulijoita ois saanu olla enempi, mut ehkä siitä saa syyttää mainostajia (eli meitä itseä).  Nekku laulo toisen tytön kanssa soolona ABBAa Mamma mian ja Waterloon. Se oli jännää, mut hyvin tytöt hermonsa hallitsi. Mikrofonit vähä temppuili alussa, vaikka ne oli katottu kuntoon ennen konserttia. Muut solistit oli aikuisia. Me soittajat vaan säesteltiin. Ohjelmistossa oli mm. Perfidia, Frenesi, Beautiful Maria of my soul, Vanhan veräjän luona, Alla venäläisen kuun, Chanson d´Amour jne.

Tein siis Nekulle hameen joskus naamiaisiin, kun neiti oli n.5-6v. Sitä ihanuutta hän on säilytelly kaapissaan kaikki nää vuodet.  Aikamme sitä pyöriteltiin käsissämme ja keksittiin kääntää se ylösalasin. Vyötäröstä nousee helmat ylös ja kietoutuu kaulan ympärille. Niskaan laitoin kaks lyöntinepparia ja varmuuden vuoksi vielä nauhankin.

lintupeili%20013.jpg

Valkosten caprien kanssa esiintymisasu näyttää tältä. (säärystimet ei kuulu asuun...)

lintupeili%20009.jpg

Niin ja ruusu tuli tietysti esityksestä. Pusu

Olen parina päivänä tehny kesää, eli hakannu lapion kärjellä jäitä pihalta. Se oli virhe, mut sen tiesin jo hakatessani. Nyt on kädet vähä hervottoman tuntuset. Pysyykö koukku käsissä vai ei.Päättämätön

JA TÄNÄÄNHÄN ON KORIAN ABC:N NEULETAPAAMINEN KLO 17.30 ALKAEN!