Vapaapäivää tässä pitelen ja olin "suunnitellu", että siivoilen sitä sun tätä. Tässä sitä istutaan..Nolostunut

No kun kerran tulin, niin esittelen nyt sitte niitä kuvia, joita viime postaus oli vailla. Viime vapaapäivänä sain pestyä muutaman hassun ikkunan ja keittiöön jopa vaihoin verhot. Minul on valtavasti verhoja jemmassa, mut mikään ei nyt yht´äkkiä käynykään väreiltään. Tykkään sinisestä ja sen värisiä verhoja on tosi paljo. Tein kerran nää verhokapat olohuoneeseen, mut jostain syystä en oo niitä sinne laittanu vuosiin. Nyt ne oli ainoot käypäsenväriset keittiöön, joten rohkeesti ikkunaan vaan. Nyt meil on aikamoinen "juhlakeittiö". Oikeestaan nää on ihan kivat keittiössäkin, kun silmä tottuu. Kuva on vähä huono, kuten ikkunasta otetut usein on.

tuliaiset%20ja%20lehti%20002.jpg

Viime viikon hulinoiden lisäksi minul oli vielä tuttavan koti-lapsi-kissavahtina oleminen. Eilen näin tuttavani hänen matkansa jälkeen ja mitä olikaan tuotu minulle tuliaisiksi! Suukkoja loota (niitä joiden etuliitettä ei enää voi sanoa rasistisuuden vuoksi).  Lisäks keraamisia kuppeja 5 pientä ja 1 iso! Tosi kaunis setti!

tuliaiset%20ja%20lehti%20005.jpg

En oo piiiitkiin aikoihi ostellu mitään pelkkiä virkkauslehtiä. Kauppareissulla jotenkin aina hakeutuu sinne lehtihyllyn eteen ihmettelemään... Suuri käsityölehti ja Kauneimmat käsityöt ei oo oikein nyt napannu, mut täs Virkattuja verhoja -lehes oli niin kauniita kappoja, että se lähti mukaan.

tuliaiset%20ja%20lehti%20003.jpg

Tommoset palasista hieman erikoisella tavalla yhdistetyt verhot on aika nastan näkösiä. Siihen vielä yhdisteltynä omia mieleisiä värejä. Tai sitä perinteistä valkosta.

tuliaiset%20ja%20lehti%20006.jpg

Täs viel yks aukeama hieman ei-niin-perinteistä -verhotyyliä.

tuliaiset%20ja%20lehti%20007.jpg

Näitä vois käyttää seinävaatteenakin. Töissä näin tähän tyyliin, mut geometrisillä kuvioilla virkatun kiikkustuolimaton.  Useinhan ne värikkäät, kapeat tuolipeitteet on tehty kangaspuilla. Täytyy ens kerralla hiippailla paikalle kamera kädessä..Silmänisku