...oli tulla sateisena päivänä töistä pyörällä ja nähä kotipöyällä paketti!! Voitin taannoin Letun NeuleNirvana -blogin arpajaisissa. Paketista löytyi kaikkea kivaa!

kynsikk%C3%A4%C3%A4t%20-11%20004.jpg

Huulirasvaa, käsirasvaa, suklaata (syöty jo pois..), kortti ja ihqua lankaa! Viime mainitusta taidan tehä jotkin sukat, kunhan etin kivan ohjeen.  Kyllä tää oikeesti kirkasti päivää ihan kunnolla! Kiitos Lettu!!! NauruPusuHymyKieli ulkonaCool

Nykyset käsityöt ei oo edenny yhtään, muuta kun paikasta toiseen, kun olen meinannu ja taas on tullu muuta ohjelmaa. Olen tehny oikein ruokaa monena päivänä! Tai siis olen tietty tehny muulloinkin, mut se on ollu aina jotain "hätäruokaa". Aika pikasta tääkin on ollu, mut vähä vaihtelua normieväisiin. Tais olla Me -lehen sivu, jonka repäsin kerran talteen. Siinä neuvottiin tekemään pikaruokia tähän malliin;

 a)peruna-juusto-jauheliha -keitto (perunasipulipussi, sipulikuutiopussi pakasteesta, paistettua jauhelihaa, lihaliemikuutio, mausteita ja Koskenlaskija -juusto).

b)tän keksin ihan omilla pikku aivoillani; kierremakaronia, kinkku- ja kebabkuutioita pusseista (jäänyt pizzanteosta) ja valkosia papuja purkista. Makaronit keitetään, muut paistetaan ja sitte sekasin.

c)keitettyjä perunoita ja paistettua jauhelihaa, johon sekotin kaupan valmiin "isoäidin jauhelihakastikeainekset", lisäks wok -classic -pussi paistettuna

d)vielä tekemätön, mut aineet on: lasagne, johon ostin täysjyvälasagnelevyjä, lasipurkki pastakastiketta ja toinen purkki juustokastiketta.

Eihän nää mitään gourmét -herkkuja oo valmistuksellisesti, mut ihan maistuvia, sen voin luvata. Ja tuohan ne sitä vaihtelua. Sanon siks että oon nyt "perehtyny" ruoanlaittoon, koska olen siis etukäteen miettiny, mitä aion tehä. Se on jo jotain!

Ennen vanhaan sitä meikäläinenkin joutu töissä vääntämään ruoan jos toisenkin, mut nyt on toi ruoanlaitto jääny jotenkin pikameiningiksi. Harvoin sitä jaksaa töiden jälkeen alkaa mitään mahtikokkausta alotella. Lisäks tääl tuntuu olevan harvoin kaikki ees kotona ruoka-aikaan!

Tulipahan taas tämmönen informatiivinen puolikin tänään hoidettua! Jalka suussa