Tilasin Tampereen kässämessuilla Suuri Käsityö -lehen. Olen tietysti aiemminkin ollu tilaaja, mut en nyt taas vähään aikaan. Olen viime vuonna ostellu ko. lehtiä, jos niissä on näyttäny olevan jotain kivaa. Eilen tuli eka numero lootaan ja se oli ihan positiivinen kokemus.

*Nekku ihasteli heti alkusivuilla (s.7) olevia vetoketjukorviksia, joihin loppusivuilla löytyy ohjekin. Ja siinä samaisella alkusivulla on NIIN upea puhelinpussi, että oksat pois. Tuommosen kun sais!!

*jumppapallon päälystäminen näyttää kivalta, mut ei taida iskeä kipinä siihen. OIkeastaan se min pallo on tuola alakerrassa luttanana...

*joitain kivan näkösiä vaatteita ois ommeltaviks, kuten noi jumppahousuiksi mainitut, lyhyemmät housut.

*neuleista; letitetty kaulahuivi näyttää mukavalta. Ja tommonen laskettelijan pipo on ihan ehottomasti tehtävä. Se oli tän lehen paras juttu!  Lapasten kuvioinneissa noita liikennemerkkien kuvia vois käyttää, mut en kyllä tekis niitä huovuttamalla. Ei oo min juttu. Tytön kaarroketunika on nätti, ainakin kuvassa. Pitsineuleinen essu ois aika hauska juttu myös. Hiirisukat, ok.

*lehessä oli hyvin huomioitu myös kierrätysaate, joskaan en oikein saanu mitään itelle sopivia inspiksiä.

* useassa kohtaa mainittiin peitetikillä ompelu, eli koko sauman ompelu samalla kertaa joustaviin kankaisiin. Lehessä kehotettiin ostamaan peitetikkikone, jos kiinnostaa peitetikkaus. Eikö saumuriin saa sellasia osia, joilla peitetikkaus onnistuis? Onko tietoa?

Vaihdan tässä samalla myös blogipohjaa, kun toi joulunaika alkaa mennä ohi. Eikä taustassani näkynyttä  vanhanajan lumijoulua näyttäny oikein tulevan. Nytkin sataa vettä/ räntää.  En oo myöskään ihan näin hempeiden värien ystävä, mut ajattelin, että tässä vetisen talven keskellä nää iloset  värit vois piristää.

Pohjan takana jälleen Tuunari.

1252911811_img-d41d8cd98f00b204e9800998e