Tulipahan käytyä Mansesterissa kässämarkkinoilla! Autossa istumista tuli päivälle enemmän kun tarpeeks ja jos nyt kysyttäis, että lähetkö ens vuonna, niin sanoisin, että en varmasti! Ihan kivahan tuommonen tapahtuma on, mut se ihmismäärä oli ihan järkyttävä! Eihän sielä nähny mitään, kun joka kojun eessä oli oikein ihmismeri. Varmaan myyjät sai paljon myytyä, mut varmaan jäi myös paljon ostoja tekemättä ryysiksen takia.

Jotain kuitenkin  jäi kassiin meillekin.

k%C3%A4ss%C3%A4messuilta.jpg

*tilasin sitte pitemmän tauon jälkeen taas Suuren Käsityö -lehen. Siihen tuli kaupan päälle toi kirja ja 2lehteä, sekä käsirasva. Kirjan tilalla ois voinu valita semmosen pussin, jossa oli puupuikkoja, mut minul on jo niin paljo puikkoja, että valitsin kirjan. Tilauksen hinta tais olla jotain 45euron hujakoilla/ 12kk.

*uuen lompsankin löysin. Kiva. Siinä on kolmella sivulla paikkoja korteillekin. Jalka suussa

*mosaiikkipaloja nukkekotia varten.

*lakua kotiin tuliaisiksi.

lahjus%20ja%20ostoja.jpg

* toi harmaa huivi on viel lahjuksia siitä lehen tilaamisesta.

*Oikealla kaks hiuskiinnikettä, jotka on nyt testattu ja toimii hyvin! Minul on niin ohuet ja liukkaat hiukset, että niissä ei oikein mikään kiinnitys pysy, paitsi hiuslenkki.  Noi on semmoset kammat, joiden välissä on kuminauhaa ja noi koristeet jää hiusten päälle. Tietysti.

*pöllökoriste Nekun koruun, joka on jo käyttövalmiskin.

*vasemmalla toi kullanvärinen rengas roikottimineen, sekä ylhäällä hopeanväriset renkaat ja enkelikoru on huivikoruja. Niitäkin on jo testattu. Ne on ihan jees.

*isot punaset pallot on helmiä ja niiden alla kaks punasenkirjavaa koristehelmeä. Myös toi kaareva hopeanvärinen putkilo ja sormukset on koruja/ koruihin.

Tulipahan käytyä ja olihan se jonkinmoinen reissu näin lomalaiselle. Jotain kivoja juttuja jäi korvan taakse, jos vaikka niitä joskus toteuttais.