Tosin sitäkin kovemmin on tullut puhuttua kaikenlaisista ideoista ja suunnitelmista, kun löyty samanhenkinen ihminen kyläreissulta. Heillä oli kaikenlaista ihmeellistä ja inspiroivaa kotonaan. Tehtiin yhdessä lisää suunnitelmia.  Kiva ideoida, kun toinen on heti mukana niissä hulluimmissakin suunnitelmissa. :D Nyt on kovasti intoa taas itelläkin. Sitä ei tiiä kukaan, toteutuuko suunnitelmat, vai ei. (Tässä osiossa ei sitten puhuttu siitä Keskisen Veskusta, josta juttua myöhemmin...)

Sitä kyl harmittelin koko reissun ajan, että käsityöt jätin kotiin. KÄSITÖITÄ EI PITÄIS KOSKAAN JÄTTÄÄ KOTIIN. NIITÄ TARVITAAN AINA JA ETENKIN, JOS NIITÄ EI OLE MUKANA!!. Taas kerran opetukseksi itelleni. Olinpa villojen äärellä kuitenkin..

Villojen%20%C3%A4%C3%A4rell%C3%A4-normal

Tuurin kyläkauppaa käytiin kattomassa ja todettiin, että onhan niitä kauppakeskuksia lähempänäkin. Jokin siellä on muuttunu. Ainakin hinnat. Tavaraa on kyllä roppakaupalla, mut hinnat on useimmiten jopa kalliimmat, kuin muualla. Se ei ole kyllä muuttunu, että kaikki muutkin ihmiset on päättäny lähteä aina samana päivänä ostoksille.  Ainakin se oli oma tämänkertanen kokemukseni. Toisaalta sielä on aika moni pariskunta käyny sinetöimässä onnensa...

Ikuista%20rakkautta-normal.jpg

Ähtärin eläinpuisto tuli taas kerran tallattua läpi. Eläimiä on aina kiva seurailla, vaikka paikka oliskin tuttu. Sitä paitsi siinä saa myös liikuntaa. :)  Karhuilla oli tylsää ja yks niistä kiipes puuhun. Toiset ei siitä oikein tykänny ja sitten juostiin pitkän aikaa peräkkäin.

karhu%20puussa-normal.jpg

Aika kuuma kelikin oli, mut jotkut ne vaan osaa ottaa rennosti ja vilvoitella tarvittaessa.

kuumalla%20kelill%C3%A4%20vilvoitusta-no

Pääsin tällä reissulla myös harrastamaan aiemmin aloittamaani sienten keräystä.

k%C3%A4rp%C3%A4ssienen%20poimintaa-norma