Tein viel toiset miesten sukat Tuntemattoman sotilaan sukkakeräykseen.  Nää on nyt n. kokoa 42-43.  Lanka edelleen 7-veikkaa. Yks kerä riitti.

Operaatio%20Tuntematon%20Sotilas%20-11%2

Nää kahet sukat minun kohalta taitaakin riittää.

3 päivää töissä lomailun jälkeen ja olen jo ihan väsyksissä. Tosin se nukkumaanmeno on minul aina yhtä vaikeeta, vaikka herätys ois kuinka aikasin.  Ehkä ne näki, että miä oon ihan puhki, sillä nyt on 2 päivää vapaata!!  Vai johtukohan se kuitenkin siitä, että tuleva viikonloppu on töitä.....  Ihan sama. Nyt on kuitenkin  vapaat eessäpäin. Hymy

Nyt ku sukat on valmistunu, niin en oikein tiiä mihin tarttuisin. Ottaisinko vanhoista enemmän tai vähemmän ufoista jonkun käsittelyyn, vai alottaisinko jotain uutta. Se tilattu villatakkikin on vielä kerinä. 

No huh huh!!!!!

Ette ikinä arvaa mitä äsken kävi!! Puhelin soi kesken kirjottamisen ja poika soitti että oli ajanu kolarin ja ootti ambulanssia!!!  Vähänkös tuli kiirus!!! Muutama tunti sairaalassa ooteskelua ja nyt päästiin kotiin. Ei käyny mitään!! Päässä on kuhmu ja jalka on kipeä, mutta  kuvassa näky, että mikään ei ollu rikki! Käsittämätöntä onnea.

Pyörä on ihan soikhiana, se oli lentäny toiselle puolelle tietä penkalle ja poika oli lentäny auton keula/ katon yli. Toivottavasti särkykin lakkaa nopeesti.

YllättynytPäättämätönHymy