Olipas nätin väristä 7-veikkaa näissä sukissa. 

20150107_225500.jpg

Tennissukka omalla, hyväksi koetulla tyylillä, ei ohjetta. 

Koko 41. Silmukoita puikoilla nro 4, oli 13. Terässä jätin päälipuikot silmukkamäärälle 12, poistaen sivukavennuksissa yhden ylimääräisen.  Kengännauhoja ei meinaa löytyä millään ja siellä, missä niitä on, on joko väärää väriä, väärää kokoa tai vain yhdet.  Kenkäkaupat ja muut on jo koluttu. 

Miä oon lomalla. Ei oo mitään suunnitelmia. Muu perhe ei oo lomalla. Taaskaan.  Itekseni palloilen ja teen mitä huvittaa. Jätän siis tekemättä sen, mikä ei huvita. :) Käänteisesti.  Ei oo lomastressiäkään. 

Stessistä puheen ollen olen aika hyvin palautunu sen loppusyksyn uupumisen jäliltä.  Silti jää aina jonnekin aivosopukoihin vainoamaan ajatus, että se voi tulla takasinkin. Toivottavasti tunnistan sen ajoissa ja saan sen taltutettua ennen kun se pääsee pahaksi. Helppoa ei ollu sairasloman jälkeen töihin paluukaan. Meni monta viikkoa, ennen kun alko elämä palailee tavallisiin uomiin. Harrastuksia en oo edelleenkään saanu aloteltua uudelleen. Ehkä tää on ollu semmonen uudelleensuuntautumisen aika. Joutuu pohtimaan, mikä on oikeasti tärkeetä. Uus vuos lähtee nyt uusin voimin ja tavottein.