Vielä yksi heijastinpipo.

AMOn%20sisko%20Taina%20-16.jpg

Näin monennen pipon ollessa  kyseessä, voi varmaan jo käyttää lyhenteitä.    Heijastus -langasta tehdyllä pipolla on painoa 125g. Puikot aluksi 5 ja resorin jälkeen 8. Silmukoita 13,14,13,14.  

Lyhennelmiä tulee usein laitettua potilaskertomuksiinkin; tippa vas. silmään, oik. polven vas. sisäsivu turvonnut, vs.rr.yms. Lisäksi, kun kirjauksia tehdään puhelimilla käyntien yhteydessä, sattuu kirjoitusvirheitä, joita ei aina huomaa; Asiakas voi hyvin, pilvikipu ei enää vaivaa.  Myös puhelimen automaattisanansyöttö jaksaa tuottaa hauskoja yllätyksiä; Kirjoitan ; asiakas soittaa (ja laulaa, ehdottaa puhelin :) )  ja kertoo peruvansa tämän päivän iltakäynnin. 

Myös nuorison lyhennelmät kuuluvat tähän päivään. Jotkut lyhennelmät ovat jo tuttuja, mutta usein kuulen jotain ihan kummallista, johon en osaa edes vastata, vaikka selvästi minulle on esitetty kysymys.   

Tänään meillä on eläinlääkäriin meno, kun Vili Hamsteri on ihan vetämättömissä. Katsotaan saako jonkin lääkekuurin, vai mitä tapahtuu. Reppana ei saa silmiään auki ja nukkuu päivät ja yöt.