...siivotaan asuntovaunu lattiasta kattoon? No miä otin kyl varaslähön ja homma on jo tehty. ;)

Kun olin töissä, ilmesty asuntovaunu meiän pihalle. Siivosin sen "omille jälilleni", toisin sanoen joka ikisen neliösentin. Tarkotus ois viiä se mökille lisätilaksi. 

Mökillä on lähipäivinä ollu taas "maalauspartio", eli äipän kanssa hiottiin ja maalattiin (no pikkusen saatiin lisäapuakin) mökin sauna samaan syssyyn mökin kanssa saman väriseks. Ollaan päästy sen verran vauhtiin, että jatkosuunnitelmissa ois ainakin grillikatoksen, huussin, vajan, kompostin ja lähinnä kaiken, mihin maali tarttuu, maalaaminen. :D Vähän jo huolestuttaa, että loppuuko se maalaaminen kesken. Minusta ois varmaan pitäny tulla maalari, kun se on niin mukavaa hommaa. 

Siitäpä tuleekin mieleen ihmetellä, miksen ole enää maalaillu niitä pieniä, puisia kirppislöytöjäni, kuten joskus aiemmin. Olen hankkinukin joitain juttuja ajan myötä, mut ei niitä vaan oo tullu maalattua. 

Revontulesta puuttuu alle 10 kerrosta. Olen tehny sitä aina huilitauoilla kerros - pari kerrallaan. 

Tääläpäin on jytistelly ukkonen lähes päivittäin, vaikka varsinaisia ukonilmoja ei oo ihmeemmin näkyny. Jotain ihan hetkellistä vesisadetta kylläkin. Eipähän oo tarvinnu kastella kukkia.