Aika sukkavoittoista on viime ajat taas ollu. 

Tässä miesten sukat kokoa 40 ja risat.

Jukan%20-11.jpg

Lanka 7-veikka, puikot 4 ja langan kulutus 130g. Samalla mallilla olen tehny jo aiemmin nämä. Ohje löytyy Novita 2010 Talvi.

Eilen istuin taas "koulussa" (vaikka olen lomalla) ja täytyy sanoa, että siihen vois vaikka tottua. Jos ois jotain mitä haluisin lukea ja se ois mahollista toteuttaa ajallisesti, niin voisin vaikka käyä lisääkin koulua. Tää juttuhan kestää huhtikuulle, ja on harvakseltaan. Lisäks on verkko-opetusta.

Nää minun lomapäivät kuluu ihan tavallisissa merkeissä. Tänää "laitoin" neidin kouluun, söin aamupalaa, luin läksyjä, laitoin pyykin pyörimään, maksoin laskuja, petasin petin, tulin koneelle. Eli ihan samaa, kun usein muulloinkin. Tosin nyt tän saa tehä omaan tahtiin ja rauhassa, ei oo kiire mihinkään. Silti on kyl semmonen tunne, että ikinä tässä maailmassa ei ehi tekemään kaikkea, mitä mielessä pyörii. Ois kiva kirjottaakin jotain, mut ei oikein tunnu olevan semmosta rauhallista hetkeä ja yhtäaikasta inspistä.

Nyt aion vähä verkko-opiskella ja sit lähen asioille pyörällä, sekä ehkä kyläilemään. Huomiseks oon varannu kampaajan ja mallejakin on jo kasapäin. Tosin meillä on kotona hirvee vastarinta min hiusten lyhentämisen suhteen. Yllättynyt Enpä ois uskonu. Nehän on min!

Pitäkäähän ihmiset lippu korkealla ja jalat maassa taas tänäkin päivänä!