Tää tuntuu vähä oudolta, että teen näitä tennareita. Nää kun tuli ekaa kertaa ilmiöks, niin en perustanu näistä ollenkaan. sit meni aikaa ja meiän Nekku toivo itelleen tennarisukkia. Pitkin hampain lähin näitä tekemään. Minusta ne oli vähä omituiset. Sittemmin näitä on kuitenkin tullu tehtyä. Ohjetta en oo katellu minkäänmoista, vaan ihan omalla tyylillä oon edenny. 

20141210_160500.jpg

Noi mustavalkoset nauhat löysin kerran kirpparilta. Ne on aika hauskat noissa sukissa. Miähän teen ton nauhakujasysteemin aina jälkikäteen virkkaamalla. 

Kävi sitte semmonenkin juttu, josta taas tajusin, että ei oo keskittyminen ihan huipussaan vieläkään.  Etin lisää kengännauhoja. Kävin ihan perusmarketissa, ei ollu, mut ostin muutaman muun jutun. Kengännauht pyöri silti mielessä ja kysyin vielä kassalta. ostoksia maksellessa, että onko teillä kengännauhoja. Ei ollu. Ulko-oven tietämillä tuli mieleen, että kädet on jotenkin tyhjillään. Toisin sanoen kaikki muut ostot jäi kassalle.... Vielä jakso naurattaa kuitenkin.  Oikeastaan ihan parasta oli kääntyessä nähä niiden muiden ilmeet. Kukaan ei ollu vielä ehtiny huutaa perään. Kaikki vaan katto erittäin hämmästyneen näkösenä niitä ostoja ja minua. Pikkuhiljaa meni vissiin niidenkin tajuntaan, että joku makso ostot ja lähti kälppimään. :)