Kesä tuli niin aikaisin ja loma myös. Nyt kun loma alkaa loppumaan, tuntuu kuin kesä olisi jo tosi pitkällä. Hämmästyttää, että juhannuskin on vielä eessä päin.  Lomalla olen onnistunu jättämään työasiat mielestä lähes kokonaan. Olen tehny kaikkea pientä mukavaa; kierrelly kahviloissa, pienissä tapahtumissa, kirppareilla yms. Pyöräily on ollu mukavaa, pisin pyörälenkki oli 92km. Soittamassa olen myös käynyt. Mukava lopultakin myöntää, että se on alkanut tuntua tosi mukavalta taas. Parin vuoden takainen stressi vei soittohalut yli vuodeksi. Nyt huilu soi taas. :)  Pianoon en ole vieläkään saanut kosketusta, jos näin voi sanoa. :) 

Reissukässän täytyy olla simppeli, jotta sitä voi tehä missä vain. Viime aikoina olen tehny näitä nilkkasukkia aina reissussa. Näitä on tehty esim. sairaalassa ootellessa, kyläillessä eri paikoissa jne. 

Viimeisimmässä kyläpaikassa  sain ne valmiiksi ja koska ne sopi emännän jalkaan, jätin ne sinne päättelypalkalla.  En saanu näitä ees punnittua, mutta laitan langankulutukseen näistä 55g, kuten aiemmista samanlaisista. 

Lanka Nallea, puikot kokoa 3, 14s/ puikko. 12krs joustinta, 6 oikeaa. Kiilakavennusten jälkeen puikoilla 14, 13, 13, 14. 

Tuija%20Katajam%C3%A4ki%20-16.jpg

Erehdyin menemään kangaskauppaan kiertelemään, kun tarvitsin ompelulankaa autonpenkkiprojektiin.....   

Hamsterikankaalle ei oo mitään suunnitelmaa... kultainen kangas sopii hyvin vaikka askarteluun....tosin sitä on aika paljon....mut sain halvalla! :)

2016-06-14%2017.25.51.jpg

Tässä meiän Pörrö rappukävelyllä.

2016-06-12%2022.44.40.jpg

Aivan kuin se osais poseerata, mut 99 prosenttisesti se ei pysy paikallaan kuvattaessa. :) 

2016-06-12%2022.40.26.jpg

Kun meille tulee kissoja hoitoon, Pörrö pääsee lukon taakse turvahuoneeseen. :)

Täytyy myöntää, että pikku töihinlähtöahdistus alkaa vatsanpohjassa jo väreillä. Työkaverit ja työ on ihan mukavaa, mut elämän aikatauluttaminen loman jälkeen tuntuu tosi ahistavalta. Eiköhän siitä kuitenkin selviä, kun muistaa säilyttää rennon otteen asioihin, eikä stressaile etukäteen asioita, joille ei mitään voi. Asioilla on tapana selvitä, kuten olen mieltä. 

Mukavaa lomaa niille, joilla sitä vielä on!!   On minullakin vielä elokuussa 1 viikko. Sitä ootellessa. :)