Kas tässä miesten saapassukat kokoa 43. 

sukat%20008.jpg

Varsista toivottiin pitkiä ja sukista harmaita ja paksuja. TIETENKÄÄN mulla ei ollu ihan harmaata lankaa varastossa, vaikka KAIKKEA muuta on monta laatikollista. Onneksi tää nostalgia -väri on niin lähellä harmaata, että tein siitä. En ollu varma värin riittävyydestä, siksi laitoin mustaa raitaa yhestä vajaasta nöttösestä. Se onneks loppu täysin.  

Puikot on nro 4 ja 7-veljestä -lankaa kulu 180g. silmukoita oli puikollaan 13. Katoin silmukkamääriä Novitan ohjeista.  Varsi on kokonaan resoria. Venyy hyvin, eli samoilla silmukoilla menin alusta loppuun asti. 

Yks asia vähän ärsyttää: jos vaihtaa väriä teräosassa, niin pääteltäväksi jäävät langanpätkät painaa jalkapohjaa. Ainakin ite olen sitä mieltä. Pitäiskö siis kerroksen alotuskohta olla muualla kun 4 ja 1 puikon välissä? Voihan se kantapää silti olla sielä. Kerroshan vois vaihtua vaikka 2 ja 3 puikon välissä, jolloin pääteltävät langanpätkät jäis sukan päälipuolelle. Saiko kukaan kiinni tästä ajatuksesta..? Tai onko muita ehdotuksia?

Ens viikon tiistaina olen vakaasti päättäny mennä töihin, kävi miten kävi. Silloin ois mahollista tehä pehmee alotus; 4 päivää töitä ja sitte viikko talvilomaa. Olo on selvästi kohentunu. Äkkinäiset tilanteet ja ihmisten tapaaminen on vieläkin joskus jännityksen paikka, mut siitäkin olen selvinny.  Toivon, että voimat on palautunu niin hyvin, että kestän tulevan työpaineen väsähtämättä uuelleen. Hoitoala on nykyisin melkoisen paineen alla kaiken kaikkiaan.  Kaikkialta kuuluu kertomuksia kiireestä ja vähästä henkilöstämäärästä.  Tälläsenkin ohjeen olen saanu, että pitäis oppia tekemään asioita nk. vasemmalla kädellä.  Mitähän työn osaa vois tehä vähä huonommin, siinä sitä onkin pohtimista, kun puhutaan ihmisten hoitamisesta.