Tämänpäiväiseltä kauppakierrokselta tarttu käteen tämännäköstä sälää:

joulus%C3%A4l%C3%A4%C3%A4.jpg

Kävin siis pikakierroksella Sinooperissa. Metalliset tähti- ja sydänfiguurit, joihin aion pyöritellä metallikoristelankaa, sitäkin kelassa taka-alalla. Strassikuviot ehkä joulupakettiin.  Pari läpinäkyvää muovipalloa puolikkaina. Niihin aion tehä jotain sisälle. Toinen oli Nekulle.  Varasilmiä on hyvä olla, etenkin joulunaikaan. :D  Lehen sain kaupan päälle.  Punaset palleroiset vasemmassa yläkulmassa on isoja riippuvia "kristallipalleroita" ja toiset pieniä "diskopalloja". Edellä mainitut ostin kyllä kukkakaupasta.  Mukana on myös ale:sta vähän helmiä, joista tulee seuraavanlaisia  kyhäelmiä.

helmit%C3%A4hdet%20-10%20N.jpg

Nää näyttää luonnossa paljo kivemmilta. En saanu mistään kunnon kuvakulmaa.  Tähtikuviokehikot on aiemman helmitilauksen mukana tulleita. Niihin pujottelin erisävyisiä yhdistelmiä helmiä.  Tähdet roikkuu värillisistä metalliketjuista ja niiden yläpäässä on koukku. 

Meille muutti tänään pieni otus, joka on toistaiseksi niin ujo, että siitä ei yksinkertasesti saanu kunnon kuvaa vielä.  Sen nimi on Tini, muu jääköön vielä kertomatta. Joulun alla pitää olla vähän salaisuuksiakin. Pusu'

Koulut on taas tältä vuodelta saatu päätökseen.  Kun lasten lomat alkaa, on itellä aina kurjaa, kun ei loma alakaan. Siispä taasen maanantaina töihin. Aatto on vapaa kuitenkin.  Joulupäivinä töitä.  Täälläpäin lomautellaan ens vuoden puolella  porukkaa. Hoitotyöntekijöitä ei lomauteta. Ite en ois kyllä yhtään pannu pahakseni pientä ylimäärästä lomaa. 

Tänään olen saanu jopa vähä siivottua. Kaikki käsityöt kyllä seisoo nyt pahasti. Ne yhet sukatkin taitaa päätyä pakettiin puikkoineen päivineen...  Empä ota kyllä stressiä siitäkään. Jalka suussa