Sain arpavoittona Seijasiskolta lankaa toukokuussa. Nyt sain viimein pääteltyä siitä neulomani Kalajoki-sukat. En tiiä oliko huono vai hyvä lankavalinta tähä malliin, mut tykkään kovasti mallista ja lankakin oli kiva neuloa. Nekkuhan nää sitte sai. Koko on n.35.

Minul on ihan uskomaton lukihäiriö, kun puhutaan esim. tämmösistä sukkamalleista, joissa vasen on erilainen kun oikea. Olen oikein teipannu toisen jalan kuvion peittoon siks aikaa, kun neulon toista. Tässähän ne on siis käänteiset. Aloin kuitenkin tehä ohjeesta oikean jalan sukkaa, mut vasemman jalan kuviolla... Onneks lopputuloksesta ei voi nähä virhettä. Neuloin sitte kärkikavennukset käänteisesti. 

Kävin elokuvissa kattomassa Tie pohjoiseen. Oli oikein hyvä, kun oli niin hyvät näyttelijätkin. Ehkä lopussa oisin kaivannu hieman selvennystä vielä juoneen, jota en nyt tässä viiti sen kummemmin selitellä, jos joku on vielä aikeissa mennä kattomaan elokuvan. 

Olen pyöräilly aika paljo tässä kuussa, mut silti en oo vielä lähelläkään viime vuoden elokuun loppulukemia.  Lisäks ilmoittauduin pitkästä aikaa vesijuoksuun. Kyselin myös jälleen pianotuntieni perään, eli ens viikosta alkaa taas kaikenlaista uutta ja vanhaa kivaa. 

Täälä päin on tehty useita asuntomurtoja lähiaikoina. Aika hurjalta tuntuu, että joku käy kotona ja vie sieltä jotain. Onneks eivät olleet asukkaat kotona. 

Viettäkääpä Ihmiset mukavaa loppuviikkoa ja nauttikaa kauniista syysilmoista.