Kun alottaa useita töitä samaan aikaan, niin mikään ei valmistu. Paitsi sitte kun alkaa valmistua, niin valmistuu useita töitä lähes samaan aikaan. ;)

Sain viimein valmiiksi matkatyönä pitämäni Wingspan -huivin. Olen ottanu ohjeen netistä jo kauan sitte, mut nyt vasta sain kokeiltua. 

Tää versio on tehty Novitan Huurre -langasta, jota kului 70g. Kerä on 100g (84%akryyliä, 8% mohairia ja 8%villaa). Puikot oli kokoa 4 tai 5 ( en muista tarkalleen). 

tt%20002-normal.jpg

Tein 8 kulmaa, kuten ohjeessakin. Tää oli helppo matkaneule, kun ei paljon ohjetta tarvinnu alun jälkeen. Ihan hirveästi en rakasta tota ainaoikein neuleen pintaa missään muodossa, mut puikoilta pois otettuna tää näytti kyllä kieltämättä paremmalta, kun puikoilla tehdessä. Lanka oli hieman halkeilevaa ajoittain. Värit vaihtui kivasti, sileässä ois näkyny paremminkin. Onko joku tehny tän mallin sileänä neuleena? Pysyykö kulmat käpristymättä? 

tt%20005-normal.jpg

Nyt pitää miettiä uus matkaneule, kun ois "matkakin" tiedossa, nimittäin lähen lähes viikoksi kuntoutusjaksolle. Eihän se mitään kuntoutusta oo, jos ei saa yhtään neuloa, vai mitä? Hermotkin tarvii kuntoutusta. ;D