Tästä värisävystä on meil kotona muitakin mielipiteitä, kuin tää minun näkemys; vihreä. Värisokeaksikin on minua epävirallisesti haukuttu.

Aiemmin maalasin siis

*pojan koulussa tekemä tarjotin sai maalia, lakkaa ja kollaasikoristelua pintaansa.

*leipälaatikon (nyt siinä on kännyköiden latureita yms. keittiön pöytätasolla, poissa näkyvistä)

*avainnaulakko (synkkä ruskea muuttu tähdin koristelluksi vihreäksi)

* esikoisen koulussa tekemä servettiteline ( koirat kattelee meitä sen kupeesta keittiön pöyässä)

Nyt on valmistuneet

*puukehikkolaatikko (kirpparilta löydetty, luultavasti tarkotettu tölkeille tms.) Lehistä leikkelin hedelmien, vihannesten ja marjojen kuvia ja kiinnitin ne taas Decoupage -lakalla. Lisäksi sisälakkaa pintaan kaikkialle.  Kopsan sisään laitoin koristehedelmät, jotka meillä on roikkunu iät ja ajat katosta, metallikorissa.

maalattu%20puukori%20003.jpg

* naulakko (askartelukaapissa hautunu puun värinen) Maalauksen jälkeen kuumaliimasin lasisia koristekiviä väliköihin. Saas nähä kestääkö. Tällekin on paikka eteisessä. Laitan siihen käyttökassejani roikkumaan, kun ne on nyt ollu heti ulko-oven vieressä, tulijoiden silmissä ja tiellä. Kuvassa naulakko ei oo vielä kiinnitetty oikeaan paikkaansa, vaan on valeessa.

naulakko%20-10.jpg

* Niin ikään askiskaapista kaivetut puiset sydäntaulupohjat. Maalia pintaan ja vanha cd-levy keskelle liimalla. Kuumaliimalla kiinnitin kirppikseltä ostetusta köynnöksestä irrotetut lehvät ja niiden keskelle kaivoin helmikopsasta pari muovihelmeä.  Lehvien seasta pilkottaa vielä punaisia, lasisia koristekiviä.

tuunailtu%20taulu.jpg

*Ilmoitustaulun uusi ilme. En saanu harmikseni irrotettua taulua seinästä, kun se ois hajonnu. Suojasin ympäristön ja maalasin reunat. Mietin, että mitä tähän nyt laittais, kun tuli ihan älytön idea mieleen. 

taulu%20ja%20runo.jpg

Löysin Positiivareiden sivulta runon

Elämä on

riskibusiness


Nauramalla riskeeraat,
että sinut leimataan hölmöksi.

Itkemällä riskeeraat,
että sinut leimataan tunteelliseksi.

Rakastamalla riskeeraat,
että et saa vastarakkautta.

Elämällä riskeeraat,
että kuolet.

Toivomalla riskeeraat,
että joudut epätoivoon.

Vähänkään yrittämällä riskeeraat,
että epäonnistut.

Mutta riskejä meidän on otettava,
sillä suurin vaara elämässä piilee siinä,
että ei ota mitään riskejä.

Ellei ihminen koskaan riskeeraa mitään,
hän ei tee mitään,
hänellä ei ole mitään
hän ei olemitään.

Jonka ulkoasua muokkasin harvemmaksi. Leikkasin sanat yksittäin irti ja aloin liimata niitä ylhäältä vasemmalta oikealle ja siitä alas, kiertäen koko taulun loppuun asti.  Nyt varmaan jokainen eteisessä seisoskelija alkaa ihmetellä, mitä?, lukeeko tässä jotain?

ilmoitustaulu.jpg

Ja sitä maalia ois aina vaan!!  Nyt taidan kuitenkin vähäks aikaa lopetella maalaamisen. Ehkä.  Mikä Sinusta on hauskimman näkönen?