lop%20001-normal.jpg

En ollukkaan pitkään aikaan käyny kirpparilla. Eipä sielä nytkään mitään mullistavaa löytöä tullu vastaan. Jotain pientä kuitenkin. Muutama kirja yöpöydälle oottamaan lukemista. Nykyään en enää karsasta noita pokkareitakaan, kun en kuitenkaan säilyttele itelläni noita luettuja. Vain harvat ja valitut kirjat pääsee minun ylipieneen kirjahyllyyni. Olen tietoisesti koittanu päästä kirjoista myös eroon, koska olen kova hamsteri ja minun suvussa on monella isot kirjakokoelmat. Eihän meillä muutenkaan oo liiemmälti tilaa, niin miks pitäis täyttää sitä tilaa vielä luetuilla kirjoilla. 

Toi Stressi -kirja oli ihan must! Vai mitä sanotte näistä muutamista ohjeista?:

KAHVI KANNATTAA

Juo aamulla kannukaupalla teetä ja kahvia. Kofeiini pitää sinut hereillä ja saat pari lisätuntia jokaiseen työpäivään. 

ÄLÄ SUOTTA SUUNNITTELE

Suunnittelu vie aikaa ja voimia. Pomoon tekee aina vaikutuksen, kun arvioit ajan ja kulut alakanttiin. Yritä löytää uusi työpaikka ennen kuin väistämätön katastrofi iskee. 

HOIDA KAIKKI 

Muista, että lähimmäisesi eivät ole tarpeeksi taitavia. Hoida itse pienimmätkin työt. 

JÄRJESTETTY KAAOS

Tärkeiden papereiden etsiskelyyn käytetty aika ei mene hukkaan. Sitä voi pitää osana turvajärjestelmää. Onhan niin, että jos sinä et papereita löydä, eivät niitä löydä varkaatkaan. 

Kyllä näillä eväillä Sartsakin pärjää työmaailman kaaoksessa!!!!! 

Noita haitarimallisia viinipullotelineitä olen pyöritelly useita kertoja kirppareilla, enkä oo keksiny niille käyttöä, vaikka niin sanotusti kielen päällä pyörii. Nyt tää siisti versio makso vaan euron, joten olihan se nyt ostettava. Pientä hahmotelmaa on jo mielessä, kun pidettiin äipän kanssa vähän aivoriihtä asiasta. 

Pussukka on ehkä hyvä, jos lähtee reissaamaan.  Pussukoita ei ole elämässä koskaan liikaa. :)