Minulla on tähtäimessä 10 sytomyssyä, jos joku miettii, että kuinka kauan näitä sytomyssyjä oikein täälä esitellään. Pusu 

Tässä on viides, joka on tehty Red Heart Baby -langasta (akryyli) ja kaverina erittäin ohut lanka, jossa on paljetteja. Sen nimeä en nyt muista, mut tossa syssymmällä ostin sen ja tein mm. joululiinoja pari.

paljettisyto%20-11.jpg

Puikot on kolmoset ja silmukoita puikoilla 24 x 4. Koko ei oo kovin iso. Erikoisuutena tässä on se, että jo virkatessa huomasin paljettien pakoilevan aina nurjalle puolelle. Samoin kävi neuloen. Teinkin siis koko myssyn nurjaa neuloen ja käänsin sitten ympäri.

Eilen sain myös hankittua langat toiseen tilausvillatakkiin, mut sillä ei oo mitään kiirettä, joten alottelen sitä sitte, kun siltä tuntuu. Se yks poncho on vieläkin kesken, vaikka alotin ennen joulua ja yritin saada joulupakettiin. Se on ihan uskomattoman hidasta ja puuduttavaa neuletta. Pitäis vaan tehä 2 x 70cm:n potköt ja yhdistää ne, sekä neuloa korkea kaulus. Alan vaipua epätoivoon sen suhteen. Tuntuu, että näitä sytojakin tulee siks näin noeesti, kun minul on kiire alottaa jotain, ettei tarvis koskee siihe ponchoo. Sekin on tavallaan tilattu, joskin menee kyllä lahjaksi.

Minulla on aina vaan kasaamatta lista viime vuoden liikkumisista, mut kyllä se vielä tulee jossain vaiheessa. Nyt olen taas päässy pyöräilyn vauhtiin ja mittarissa on "mahtavat" 49 km, joista olen ihan VALTAVAN ylpeä. Cool