Täällä on nyt sitte 15 astetta pakkasta! Kukapa ois uskonu vielä viikko sitte. 

Sain vihdoin valmiiks tän reissuneuleen, eli pitkät sukat, jotka alotin ihan ajankuluks silloin syksyllä, kun olin myymässä niissä yksissä myyjäisissä.  Varresta muodostu silloin toooosi pitkä ja nytpä minulla on valmiina piiitkät sukat. 

Kuvassa Poju tutkailee kantapään laatua. 

Lanka on 7-veikka Nostalgiaa (130g), 12s. puikollaan ja puikot nro 4. Sukkien koko on n. 36-37.

Olen tekemässä sormikkaita Nallesta. En oo ennen tehny kun parit kynsikkäät, eli ekat sormikkaat tekeillä. Yritin ettiä lankaa ja puikkoja vastaavaa ohjetta, mut en löytäny. Nää on nyt Käspaikan ohjeen mukaan ja siinä ei oo kyllä ohjeistus ihan kohallaan. Ihan selviä virheitä heti alusta lähtien.  Sen takia käsineistä tulee liian isot (enhän miä nyt sentään purkamaan ala, vaan teen kohta toiset!).  Yritän tehä neulojan "musta tuntuu" -otteella hieman pienemmät, ellei kellään ole antaa vinkkiä, mistä löytyy Nalle -langasta tehtyjen miesten sormikkaiden ohjetta. Naistenkin käy. Ihan perusmalli. 

 Mukavaa, kun Vuodatus on taas liikkumassa positiiviseen suuntaan.  

Neuleterveisin Lomalainen

LISÄYS:  Laitan tähän kommenteissa vinkattuja linkkejä

Ruska -sormikkaat

Novitan Syksy 2007 -lehestä löytyy Woolista neulotut naisen sormikkaat, joita vois muokata, samoin kuin Novitan Talvi 2007 -lehessä ois kynsikkäiden ohjeet, lankana Nalle.

Kiitos! Ois pitäny heti kysyä, eikä säätää omin nokkineen. Etin sieltä Novitan sivujen haustakin, mut oli just ne väärät sanat käytössä...