Minulla on aamuvuoroa "päivätolkulla", joten en saa oikein mitään tehtyä käsityörintamalla. Ainakin hommat etenee niin hitaasti, et mitään valmista ei näy. Tai no näkyy nää korut, mut nekin on monien päivien tuotosta, en vain oo muistanu kuvailla.

Me tilattiin nimittäin taas vaihteeks korunosia ja helmiä... (muistakaa, että pitää olla pikkusen matskuu...). Eli välineurheiluks taitaa mennä tääkin laji.  Tilauksestakaan en muistanu ottaa kuvaa. Näissä koruissa nyt näkyy ainakin jotain ostojakin.

Nekun tekemiä korviksia:

Nean%20tekem%C3%A4t%20-11.jpg

Osassa on koukut ja osassa tapit. Noi sakset on minusta tosi kivat! Samoin noi pienet värikkäät (oiskohan ollu jotain millefiorihelmiä tms. ). Jos haluaa korvalehet roikkumaan olkapäille, voi virittäytyä noihin raskaansarjan korviksiin tossa yläoikealla. Niihin voi jopa laittaa jotain vielä roikkumaan. Jalka suussa Onhan noi punaset ja kullanvärisetkin nättejä, mut minun makuun vähän liian prameita, kun käytän niin vähän koruja.  Miä olen nimittäin se koekäyttäjä.

Nekun tekemiä kaulakoruja:

 Nekun-11.jpg

Neiti on minusta aika näppärä näiden korujen kanssa. Lukot ja muut menee paikoilleen ihan käden käänteessä. Johtuukohan se niistä pienistä käsistä, kun minun käsissä tussaantuu aikaa ja hermoja.  Vihreä ja valkonen on erilaisia lasihelmiä, mm. sydämenmuotosia ja toi iso tossa keskellä on litteä. Ketju on hopeoitua ja siinä on koristelukko.

Minun tekemiä korviksia:

Sarin%20tekem%C3%A4t%20-11.jpg

Ne on tehty siinä mielessä, että vien ne Nekun koulun pääsiäismyyjäisiin.  Suurin osa on muovihelmiä ja ketjunpalasia, muutama siemenhelmi välissä ja sitte noi sudenkorennot. Lisäksi on pari rannekorua, joihin käytin nappikokoelmista löytyneitä liitoksia (punanen ja valkonen). Vasemmalla ylhäällä on pari avaimenperää/ laukkukoristetta, joissa on myös nappeja mukana.

Minun tekemät kaulakorut:

Sartsan%20-11.jpg

Tohon punaseen olen tosi tyytyväinen!! Se on ihan oman tuntunen. Keskellä on mustankirjava lamppuhelmi ja punaset on huurrelasihelmiä ja puuhelmiä sekasin, sekä pieniä kiiltäviä lasihelmiä ja tommosia helmihatun näkösiä kullanvärisiä juttuja.  Toi vasemmanpuoleinen on ihan hakusessa. Laitoin tohon sydänkorulinkkiin hopeoituja renkaita, joissa on mustia siemenhelmiä. Koko juttu roikkuu tossa vaijerirenkaassa, joka ei oo ollenkaan hyvä ratkasu. Varmaan säädän sitä vielä johonkin suuntaan.

Sain pianonsoitosta jonkun naksahuksen ja oli pakko harjotella Chopinin Poloneesia oikein urakalla. Se mokoma piano on sikamaisen vaikea ja koko ajan tuntuu, että ei tästä tule mitään. Nyt tapahtu joku sysäys ja ilmeisesti tajusin jotain? En tiedä mitä, mut tän kappaleen soittamisesta tuli yht´äkkiä helpompaa. Tää oli selvästi elämän pieni ilonpisarainen minulle. Hymy