Oliko tänä vuonna vähemmän kävijöitä messuilla, vai miksi kävely oli jotenkin väljempää? Huomasiko kukaan muu? Tai ehkä asettelu oli jotenkin toisin?  Nyt ei tarvinnut kyynärpäätaktiikkaa, eikä hermojen kiristelyä. :)  Joihinkin pömpeleihin oli tosin aika paljon jonotusta, eikä esittelypöytiä nähny. Ihan riittävästi kuitenkin jäi pussin pohjille tavaraa. 

Erityisesti kiinitin huomiota myös lisääntyneeseen määrään huikopalan tarjoajia. Muistan yhet messut, kun meinattiin kuolla nälkään. silloin oli vain muutama paikka, josta sai jotain syömistä ja kaikkiin ihan valtava jono. Tässä on siis tapahtunut parannusta!

20141116_191355.jpg

Ostin ainakin 3 vanhaa Ihana -lehteä, joissa on kaikenlaisia vinkkejä. En kuitenkaan niin paljon oo tohon lehteen ihastunu, että oisin oikein tilannu sen.  Enkelinosia piti ostaa oikein reilumman kanssa... Lisäksi tommonen metallinhohtomaali kiinnosti kahen purtilon verran. Korvakorunosia ostin jonkin verran perusjuttuja.  Lisäksi kahet ledivalot, kun halvalla sai!  Ai niin ja ostin vielä pari ihanaa kangaspalaa, joita ei ookkaan kuvassa. 

Messuilla oli paljo kaikenlaista ihanuutta. Mieleen jäi ainakin runsaat paperinarutyöt, pöllöaiheiset jutut, erilaiset mobilet, tyynyt, massatyöt jne. Itelleni oisin ostanu käsilaukun, mut en vaan löytäny mieleistä. Olen ettiny sitä jo kuukausmääriä, mut SE OIKEA ei oo tullu vastaan. Messujen selvä hitti oli kukkaronmalliset kassit ja pussukat, eli ne, jotka voi  napsauttaa kiinni. En kuitenkaan halunnu semmosta, vaan ihan tavallisen, vetoketjullisen, olan yli heitettävän kassin.  Joissain oli väärä malli, jotkut ei muutoin kohdannu minun mieltymyksiä.  Taidan olla vähän nirso. Minusta kassi täytyy olla just sellanen, että se ikään kuin "kolahtaa", kun sen näkee. :) Vanhalla rönttänällä siis mennään edelleen. 

Viikon loman jälkeen työnteko on maistunu jo paljo paremmin. Jännitys on lähes kadonnu, ärsyttävää tunnettakaan ei oo ku harvoin. Tänään jo suorastaan hymyilytti. Toivon tosiaan, että en enää päästä itteäni noin väsyneeksi. Palautuminen on valtavan hidasta, vaikka minulle sanottiinkin työterveydessä, että 5 viikkoa on tosi lyhyt aika palautua uupumuksesta. Sitäkin on tietysti eri tasoista ja onneksi pääsin näin vähällä. Toivottavasti.