Loma tuli, oli ja meni.

Oltiin asuntovaunuilemassa:

*Espoossa Bodom -järven rannalla yövyttiin 2 yötä. Vähä turhan vilkas leirintäalue meidän makuun. Tosin aika meni siihen, kun käytiin Korkeasaaressa Vispilä -laivakyydillä ja sukuloimassa illemmalla.  Nekku oli toivonu jo etukäteen vaunun kaasuhellalla, paistinpannussa, kuumennettua kaupan hampparia. Oli jääny hyvät muistot aiemmasta kerrasta. Jalka suussa Onhan se tietty eri makusta pannulla kuumennettuna, kun mikrotettuna. Muutenhan me syötiin aina jossain tien päällä huoltseilla, tai muissa ruokapaikoissa. Aamu- ja iltapalat vaunussa.

*2 yötä Liedon Zoolandiassa. Sielä on aivan ihana pikkuruinen leirintäalue, jossa on peruspalvelut (vessa, suihku, keittiö) ja tosi ystävällinen henkilökunta. Me ollaan oltu sielä vuosien varrella usein, kun on vierailtu Turussa. Pääasiassa mennään sinne kattomaan minun mummoa, joka asuu palvelutalossa. Taas kehun Myllykodin henkilökuntaa, sillä kahvia tarjotaan aina myös vieraille! Tällä kertaa me ei otettu, kun oli omat eväät niin runsaat.  Toisaalta vähä nolottaa, että ne hoitajat joutuu vielä kahviakin keitellä.

Turkuun on tullu myös uusi vesipuisto: Jukupark. Sielä meni tuntikausia ja Nekku sai uida oikein sydämensä kyllyydestä. Ja onneks niin. Sen jälkeen se uiminen nimittäin olikin tältä reissulta ohi. Neiti vetäs lipat asvaltilla ja illalla etittiin vielä päivystävää lääkäriä kattomaan, tarvitaanko tikkejä polveen. Ei onneks tarvittu, mut vuotavaa polvea hoidettiin koko loppu matka. Ei tullu mitään pyöräilystäkään, kun oltii otettu pyörät ekaa kertaa mukaan vaunureissulle.

Ehittiin tehä vielä pikapyöräys yhteen isoon kirppikseenkin. Jotain pientä tarttu mukaankin.

*2 yötä Seinäjoella.  Etittiin niitä Tangomarkkinota, mut ei me niitä löydetty. Ehkä ne oli jo ohi...  Seinäjoen leirintäalueella oli minigolf -turnaus, jonka meikäläinen voitti! (Meillä on ihan omat säännöt). Tärkeintähän ei oo voitto, vaan vastustajan täydellinen nöyryyttäminen.  Ekana yönä oli kova ukonilma ja vaunu oli kuulemma oikein tärissy... Me kyllä Nekun kanssa nukuttiin, eikä kuultu mitään...

Jätettii vaunu leirintäalueelle ja ajettii Powerparkkiin Alahärmään. Onhan me sielä käyty ennenkin, mut nyt Nekku oli kasvanu riittävän pitkäks menemään kaikkiin laitteisiin. Minullakin oli ranneke ja täytyy sanoa, et aika hurjaa oli meno. Silmiä piti pitää kiinni. Pahimpiin laitteisiin me ei menty.

Sielä on mainoksia myös ratsastuksesta ja kyltit ohjeineen tietä näyttämässä. Me käveltiin n. 1,5 km sielä peltojen keskellä, etä Nekku ois päässy ratsastamaan, mut eihän se nyt niin helppoa oo. Kyltit puhuu yhtä ja toiminta toista.  Sinne ois pitäny varata aika (kuten mihin tahansa tallille) ja sen päivän tunnit oli jo täynnä. Kyllä patitti kävellä takas tyhjin käsin.  Onneks sielä oli ees kiva kissa, jota sai paijailla.  Aika harhaanjohtavaa kuitenkin! Boikottiin vaan!

Yöksi ajettii taas Seinäjoelle, josta lähettiin aamulla vaunuineen päivineen Tuuriin ihmettelemään miljoonabisneksiä. Oli sielä ainakin "miljoona" ihmistä tullu yhtä aikaa. Miljoona askelta joutu kävelemään isossa hallissa. Noin miljoonaa asiaa ihmeteltiin, mut ostettiin vain hyvin nuukasti. Paras juttu oli varmaan glitter -hameet Nekulle. Ne oli vain 3e kpl.  Ajattelin, et noita nyt tekee itekin helposti, mut eipä taida tolla hintaa tehä. Oli siinä toisessa ainakin miljoona paljettia.

*1 yö Ähtärissä, jossa tavattiin tuttuja ja kierrettiin eläinpuisto.  Eläimet oli paljo virkeämpiä, kuin aiemmin Korkeasaaressa.

*2 yötä Keuruulla, tuttavien pihassa.  Pääsin jopa osalliseks Keuruun suurmarkkinoiden siivouksesta, kun osallistuin isäntäperheen lapsen joukkueen talkootöihin. Enpä oo sitäkään ennen tehny. Kyl ne muut vanhemmat vähä ihmetteli, kun olin näinkin kaukaa lähteny sinne siivoilemaan. Nauru Mukavaa oli kyläreissulla nähä tuttuja pitkästä aikaa!

 

Vaunu toimi hyvin ja seuras nätisti perässä koko matkan. Tini kääpiöhamsteri oli viettäny mökkielämää ja palas nyt takasin kotiin sekin. Sille olikin ostettu tuliaisiksi vessamökki ja uus juomapullo.  Sytomyssyjäkin tein paria, mut kumpikaan ei oo viel täysin valmis.

Oli ihan mukava lomailla viikon verran poissa kotoa, kun loma oli niin lyhyt. Kotona se ois livahtanu täysin käsistä. 

Sorry, oli täysin kuvaton postaus.