Näitä Ameriikan mallisia tiskikukkia on syntyny tässä pikkuhiljaa muiden töiden lomassa. Kaikkiaan on syntyny 10 kpl, mut osa on jo lähteny maailmalle tuliaisina.  Olen saanu käytettyä sellasia epämääräsiä puuvillalangan nöttösiä näihin.  Sakaroita on ohjeesta poiketen 16. Ohje löytyy ainakin täältä. 

2015-04-21%2007.56.05.jpg

Yks huivikin on lähes valmis, mut se täytyy vielä viimeistellä ja venyttää. 

Nyt tarviis vähän potkua siivoushommiin..... Viimeks sain itteni liikkeelle neulomalla välissä aina kerroksen kirjoneulesukkaa. Pitäisköhän taas kokeilla. :)  Pihan oon saanu melkein kokonaan haravoitua. Pelottaa, että se pihatyöinspis katoaa taas koko loppukesäksi... Yleensä se on mulla vaan keväisin. Tietysti nurmikkoa pitää leikata kaiken kesää, mut muutoin piha-alueeni rajoittuu terassille ja sen lähiympäristöön. :)  Inhoan sitä uuelleenkitkemistä, kun just oot saanu keväällä kukkapenkit kondikseen, niin eikös sieltä jo heti ala puskea uutta. Silloin viimeistään loppuu inspiraatio.  

Laitoin jopa kalkkia pihalle sammalta syömään, mut ostin niin pienen pussin, että sitä levitellessä alko itteänikin naurattamaan. Aattelin, että naapurit nauraa jo ikkunoissaan. Meiän pihalla on niin paljo sammalta joka puolella, että tarvittaisiin kuormalavallinen kalkkia sen poistoon!  Onhan se ihan vihreetä se sammalkin ruohon joukossa, eikä tarvii niin paljo ruohonleikkuutakaan pihan joka kohassa. :) 

Melkein kaiken voi aina vetää myös positiiviseksi.:)