Ihme pyöriskelyä ollu käsityörintamalla. On vissiin niin paljo tekemättömiä kotitöitä ja tulevia juttuja, että ei saa tehtyä yhtään mitään. Ei käsitöitä, eikä kotitöitä.  Tätä kesätoppia olen tehny jo viikkokausia, mut nyt se on valmis (en kerro, että pari langanpätkää roikkuu vielä nurjalla...). 

kes%C3%A4toppi%20-11%20006.jpg

Lanka: Tennessee vaalean sininen, kulutus 340g (ohjeessa muuten näyttääkin lukevan 300g)

Koko: M

Koukku: 3½

Ohje: Novita Kesä 2010

Maltoin jopa pitää kosteana pyyhkeellä ja venytellä ennen kasaamista (kiitos Anneli kannustuksesta). Koko on just hyvä. Ensin aattelin, että ei ihan niin kiva kun luulin, mut sit tulin laittaneeks tän toisen paian päälle ja sehän olikin kiva juttu! Ehkäpä lämpimiin keleheihin mennessä totun ja pidän ilman paitaakin.  Siis tätä toppia.

Tässä vielä niskan koristekuvio, joka toistuu edessä ja alahelmassa.

kes%C3%A4toppi%20-11%20010.jpg

Nyt en keksi mitään uutta työtä! Se on aika stressaavaa. Jonkin päivän kulettelin jo lankaa ja puikkoja sukkia varten kassissa, mut ei siitä kerästä lähteny tulemaan sukkia. Piste sille.  Oisin halunnu virkkaa jotain, mut en löytäny mitään kivaa ohjetta siihenkään. Piste sillekin.  Kovasti tekis miel ommella, mut kun lähestyn ompelukonetta, niin ei huvita vaihtaa lankoja.  Piste piste piste.

Sitä paitsi maailmani on romahtanu. Itku Ilpo tippu Idolsista. Ali on nyt ainoa toivoni, vaikka ei se oikein keikkailija-ainesta taida olla. Muista en oikein tykkää.

Olen tehny 2minuuttia pihatöitäkin. Pöyhin yhen kukkapenkin.  Lisäksi on Nekun kanssa siivottu sen huonetta jo ties miten monetta päivää. Nekku siis järjestelee tavaroita ja miä olen läsnä (hoputtamassa) pyyhkien kaikkea mahollista ja mahotonta.  Vihdoinkin tyttö saa ylimääräset "roinat" laitettua pois.  Pitäis usuttaa pojatkin samaan hommaan omissa huoneissaan.  Olen vaan niin onneton esimerkki siivoamisessa, että homma taitaa kulkea geeneissä.

Ihania kevätpäiviä teille kaikille! Ja kiitos kommenteista! Ne on aina kivoja. Hymy