Ihan omaksi iloksi ja kannusteeksi olen vuoden mittaan kasannu tonne liikuntasivulleni eri liikuntasuorituksia, jotta tiedän jotain tehneeni. Tapanani on ollu yrittää seuraavana vuonna ylittää edellisen vuoden kertoja tai määriä. Tää on ihan kivaa, kun toi liikunta on muuten aika tervasaa....

*kävely x 8 (18 x v.2009)Päättämätön Noooh. Nilkkojen kipeytymistä syytän tästä alijäämästä.

*sauvakävely x 3 (7 x v.2009)Yllättynyt Sama kuin edellä...

*luistelu x 2 (2 x v.2009)Hymy Samoissa on ainakin pysytty!

*hiihto 51 km (26km v.2009)Nauru Lähes puolet enemmän!

*keilaus x 1 (vs. sulkapallo x 1 v.2009?) Mitä tähän nyt sanois? Ihan ok, mut vuodes on kuitenkin 365 päivää. Siltä pohjalta tää vähän ihmetyttää.

*uinti 7,3 km Pusu Varsinaista uintia en edellisenä vuonna harrastanukkaan, kun kävin sielä ohjatussa vesijuoksussa/-jumpassa. Viime vuoden uinnit ja vesijuoksut on omaehtosia.

*vesijuoksu x 5 (15 x v.2009)Otsan rypistys Selitykset edellä...

*selkäjumppa x 11 Pusu No tää on jotain! Ihan omaehtosta tämäkin. Työn kannalta ois aika tärkeetä harrastaa tämmöstä, mut kun sekin tuppaa olemaan aina niin kausiluonteista. Eli silloin, kun selässä tuntuu ikävältä...

*pyöräily 1133 km (1110 km v.2009)NauruNauru Tää oli kaiken kaikkiaan se vuoden JUTTU, johon pyrinkin. Tosin kilsojen taittuessa marraskuun loppupuolella, loppu pyöräilykin. Meni hohto pois koko hommasta. Siksi tän vuoden alusta taas on ihan kiva pyöräillä, kun voi taas tavotella jotain.

Tässäkään hommassa en tee mitään uudenvuodenlupauksia, mut toivoisin, että pääsisin näiden yli. Jos ei, niin ehkä tulee jotain muuta tilalle? Mistä sen tietää. Olen kuitenkin niin peruslaiska ihminen, että kaikki liikuntaan vivahtava on jo oikein hyvä. Näin listattuna on kiva todeta, että on sitä jotain kuitenkin tehty!!