Työkaveri otti ja vakiintui pitkän avoliiton jälkeen. Minun homma oli tehä jonkinlainen kortti.  Jotenkin vaan päädyin tähän suutelehtimisteemaan. Kannessa vähän nostalgiaa. Sydämet on puiset, tarrakiinnitteiset.

h%C3%A4%C3%A4kortti%20001.jpg

Keskiaukeaman ja takakannen välissä on vielä jippo.

h%C3%A4%C3%A4kortti%20006.jpg

Suuteluohjeita hikipediasta terveydenhuollon ammattilaiselle. Silmänisku

Suudelma on 34 kasvolihaksen liikesarja, jonka kautta keho alkaa tuottamaan sisälleen erilaisia huumausaineita, pääasiassa endorfiinia, kehon omaa ooppiumia. Suudelmiin jää siksi helposti koukkuun. Riippuvuus suudelmiin on helppo diagnosoida; Suudelmaa odottavan syljeneritys lisääntyy.

Suudelma liitetään usein seksiin, televisiosarjoihin ja rakkauteen. EU -veljemme ranskalaiset tervehtivät suudelmalla. Juudas petti Jeesuksen suudelmalla. Suudelma onkin siksi monisäikeinen ja kulttuuriimme syvälle ohjattu huume, jonka vaarallisuus unohdetaan vain sen takia, että kaikki ovat siihen koukussa.

 Suudelman koostumus

  • 9 mg vettä
  • 0,7mg valkuaisaineita
  • 0,18mg orgaanisia aineita
  • 0,7mg rasvaa
  • 0,45mg suolaa
  • yli 250 eri bakteerilajia.

Näitä suutelijat sitten sekoittavat ja imuttelevat. Seurauksena voi olla autonomisen hermoston aktivoituminen, jonka seurauksena on lisääntynyttä aktivaatiota sydämen sykkeeseen, hengitykseen, ruuansulatuselinten toimintaan ja perspiraatioon.

Ääritapauksissa seurauksena on somaattisen hermoston ohjaamaa poikkijuovaisten luustolihasten liikkeitä, joiden liikeradat keskittyvät toisen osapuolen intiimialueiden välittömään läheisyyteen .

 

 

Lisäksi kerättiin kolehtia ja ostettiin kaksi settiä pussilakanoita Kiroilevan Siilin tyyliin. Niissäkin oli suuteluteema: "Anna suukko"; "Onks pakko? "