Loma vetelee viimesiään ja maanantaina töihin. Huh huh. Vähä on taas päässy vuorokausirytmi väärille urille. Työt on pysyny melko hyvin poissa mielestä, paitsi nyt viimesen viikon ajan välillä olen huomannu miettiväni työasioita, tahdoin tai en. 

Olen saanu pestyä melkein kaikki ikkunat ja vahannu vahattavat lattiat. Mattojakin tuli pestyä vielä eilen. Huominen päivä pitää ottaa loman kannalta ja kerätä viimesetkin lisäenergiat itseensä. Verlan Aika -tapahtuma on ollu nyt viikonloppuna ja huomenna aion mennä sinne ihmettelemään. 

Liivi -neule on edenny  jo lähes kainaloihin asti, eli etenee, etenee. Olis kyl kiva, jos ois jo valmis...

ai%20014-normal.jpg

Siivotessa piti taas vähä säädellä koristeitakin, kun tuli inspiraatioita. Tässä "entinen" kynttiläteline, jonne muuttikin lintujen kera enkeleitä. 

Aion poistaa blogista listan, jossa on blogeja, joita käyn lukemassa.  Se on vanhan Vuodatuksen ajalta siirtynyt ja osa osotteista on vanhentuneita, tai blogia ei ole päivitetty aikoihin.  Nyt en saa linkkejä muutettua uudella systeemillä samannäkösiksi, joten päätin poistaa koko listan. Nähtäväksi jää, käynkö blogeissanne muita reittejä, kuten blogilistan kautta tai omasta uutisvirrasta (joka ei kyllä taida sekään toimia kovin loistavasti). Tai sitte teen joskus uuen listan.  Tiedoksi vaan, jos ihmettelette, mihin linkit on kadonneet. Teknisistä syistä poistuvat. :)