oon yrittäny ettiä sopivaa pipon perusmallia ja sivutuotteena on syntyny muita pipoja, esim. tää poropipo.

2015-10-12%2010.28.01.jpg

Tässä lankana Nalle. Puikot nro 3 ja 32s/ puikko, eli yhden kuvioruudukon verran. Joustimen jälkeen siirryn puikkokokoon 4. Silti huomaan, että jossain vaiheessa lankaa ois voinu olla löysemmälläkin.  Tää min käsiala on aika ongelmallinen. 

Tää malli on netistä. Oon tallentanu sen itelleni, mut nyt en löydä sitä linkkiä, mistä olen sen ottanu. Yleensä laitan senkin jemmaan, jos tallentelen ohjeita. Mielestäni olen poiminu tän facen käsityösivuilta. Jos joku nyt tunnistaa tän omakseen, tai tietää, mistä tää on, niin linkitän sen tähän jälkikäteen. 

LISÄYS: http://www.ravelry.com/patterns/library/fornicating-deer-chart   Ohjeen linkki löytyi, kiitos! 

Työporukan kanssa on pistetty kasaan Kässä Klubi ja se on tosi kiva juttu. Ekan kerran kokoonnuttiin 5 hengen voimin. Uusia tulokkaita on seuraavallekin kerralle, joka on jo ens viikolla. Innostusta näyttäis riittävän ja miäkii saan tehä omia käsitöitä samanhenkisessä seurassa. Mukana on sellasia, jotka vasta opettelee, kuin myös sellasia, joilla on omat projektit kesken. Juonena on, että ne jotka osaa, voi neuvoa toisia ja vinkkejäkin voi jaella ja saada.