Meillähän on se kääpiöhamsteri Tini, joka on siis Nekun. Meiän pojilla oli aikoinaan gergiileitä 2kpl; Gerppi ja Gerppu. Niihin en uskaltanu ikinä koskea ees sormenpäälläkään. Pelkään hiiriä ja kaikkea sen näköisiäkin!!!

Siksipä on niin ihmeellistä, miten olen suorastaan kiintyny tähän pikkuiseen Tiniin. Tänään Nekku toi sen kädessään näytille ja se oli niiiiin väsyny, että oli pakko ottaa kuva!

Tini%20021.jpg

Se ei siis todellakaan köllöttele selällään yleensä!! Kattokaa nyt noita pikkusia jalkoja! Siksi en varmaan pelkääkään sitä, kun noi jalat on niin lyhyet, että niillä ei hypitä karkuun, eikä karata häkistä. Oikeastaan meillä ei siis oo häkkiä, vaan kuiva-akvaario, eli terraario. Halusin sen ehdottomasti gerbiiliaikana, että ne vintiöt ei ala juoksennella karkuteillä! 

Lisäksi tää veijari ei pure, vaan jopa nuolee, kun sille vie pienen herkkupalan. Aloin antaa itelleni siedätyshoitoa ja kävin aina hipasemassa Tiniä ja lopulta uskalsin paijata. Käteen en uskaltanu aluksi, vaan pidin kättä purujen päällä ja Tini juoksenteli sen ylitte. Lopulta rohkaistuin nostamaan käden ylemmä ja tekemään "retkiä" aina vain kauemmas terraariosta. Todisteeksi pelottomuudestani näytän tän kuvan, jossa pidän Tiniä kädessä.

Tini%20007.jpg

Valitsin tän kuvan siksikin, että tässä tulee todistettua se, miten kuva voi vangita liikkeen!!! Olen just kastellu käden ja vesinorot lentää ilmassa!!! Muutenhan tää kuva on täys rönttöski, joten älkää katelko kovin kriittisesti.. (lisään vielä, että rrrakastan noita säilykepurkissa myytäviä kik-herneitä).

Onhan noita käsitöitäkin ja lisää näyttää tulevan. Tätä virkattua hametta olen katellu jo pitemmän aikaa, ja lopulta sain hankittua sopivat langat sen tekemiseen. Vitosen koukulla Isoveikkaa. Hameeseen tulee vuori. Empähän tiiä miltä tää taas näyttää elävässä elämässä, mut tossa lehen sivulla se on ainakin näyttäny tähän asti ihan kivalta.

Tini%20025.jpg

Eilen käytii Nekun kanssa Semmareiden (Seminaarimäen mieslaulajat) konsertissa ja se oli kyllä taas ihan huippu!!!  Suosittelen!

Mukavaa viikon alotusta Teille Ihmiset ja myös Karvakamut!