Jostain syystä on taas lähteny puikoilta valumaan sukkia. Yhessä vaiheessa jo päätin, että ei sukkia vähään aikaan. Täs on nyt kuiteskin taas yhet, joille on jo käyttäjäkin. Sukat ensin eestä:

Tini%20017.jpg

Näyttää ihan perussukilta. Mut se juttu onkin täälä takana:

Sari%20Hn%20sukat%20-11.jpg

Sukkien ohje löytyy Dropsin sivuilta ohje nro: 117-28.

Tässä lankana 7-veljestä ja puikot 4, koko pienin ohjeessa annettu. Kantapäähän asti tein ohjeen mukaan, mut sit Annelin yllytyksestä, tein ihan oman pään mukaan loput.  Tarkotan kavennuksia yms. Tyyli kuitenkin sama.

Olen tässä maalaillu Nekun ja minun "yhteistä" nukkekotiprojektia. En ois ikinä uskonu, mikä homma voi olla minikokosten  listojen yms. maalailu! Aloin jo miettimään, että antaisin homman yhelle tutulle maalarille, joka on maalannu meiän talonkin... (hän ois kyllä ollu jo ihan valmis auttamaan).  Hartiat, niska ja selkä ovat ihan jumissa. Nyt on homma pääpiirteittäin tehty ja alkais seinien päälystäminen. Matskua on nyt keräilty sieltä ja täältä enemmän, kun useamman nukkekodin verran.  Sanoin "yhteinen" siks, että neiti ei oikein jaksanu kiinnostua tosta maalaamisesta, vaikka olikin aluks vähän aikaa pensseli kädessä. Toisaalta nuorempi poika hieman autteli. Jalka suussa Laittelen kuvia sitte, kun näkyvissä on jotain järkevää katottavaa.