Olen aika pitkään marinoinu tätä Novitan Varpu -lankaa kaapissani. Se on 67% akryyliä, 14% villaa, 10% polyesteriä ja 9% mohairia. Näyttää ja tuntuu kivalta, mut en oo keksiny mitä siitä tekisin.  Nyt se tarttu käteen, kun suunnittelin tuubia.  Puikot oli kokoa 8, lankaa kului 75g ja silmukoita 50. Neuloin poikittain.

Tein tohon yhteen kohtaan tommosen tampin, joka sitoo huivin kasalleen. Toisaalta huivia voi käyttää myös näin:

 

Kylläpä on taas tiukka ilme. Kuka nyt itelleen hymyilis kuvaa ottaessaan?!

Ostin kerran Nekulle taivaansiniset farkut, jotka yhen käytön jälkeen oli ihan tahraset. En ees tiiä mitä niihin oli mennny. Ne ei tietenkään lähteny pesussa pois ja miä olen tosi laiska tahranpoistelija. Nekku on vinkunu uusia farkkuja ja miä olen aina sanonu, että vastahan siä sait!  No eilen päätin tarttua uuelleen farkkuihin. Eipä ollu muuta tahranpoistoainetta, kun Kloritea. Hölväsin sitä housuille ja lopulta upotin ne kokonaan veteen. Jätin likoon.... Nyt pitää kyllä sanoa, että tykkään pyykinpesusta, mut tää tahranpoisto on kyl aina jääny tekemättä. Tottahan miä tiiän, mitä tässä voi käydä, mut miks se ei käy joka vaatteen kohalla? Kesällä liottelin yhtä paitaa ja se oli sen jälkeenkin vielä ihan ok. 

Äsken näytin Nekulle housuja ja sanoin, että ostin sinulle uuet farkut. Nekku ihmetteli, että mistä olin ne löytäny ja pyöritteli käsissään. Ois menny ihan täyestä! 

Vasta kun kysyin, että vieläkö niitä tahroja näkyy, alko tytöllä raksuttaa ja kylläpä siinä ihmeteltii ja naurettii.