Olen tehny pieniä lapasia hissukseen, molempia yhtäaikaa. Tänään sitte laskin ne vähäks aikaa käsistäni ja ne sattu menemään vierekkäin siihen pöydän reunalle. 

Yks kaks satuin kattomaan niitä vähän paremmin ja kas!! Voiko näinkin käydä?? Näköjään. Illalla myöhään taisin tota varsiosaa tehä. Piti oikein ottaa itelleni muistutukseks kuva, että näinkin voi oikeasti käydä, kun ei oo ihan ajatus mukana. 

2016-05-03%2019.34.47.jpg

Kuvakin tuli väärin päin. :)

Näissä on nyt sellanenkin jännitysmomentti, että riittääkö minulla toi sininen lanka. Ajattelin leikkiä hullunrohkeaa ja tehä niin pitkälle, kun riittää. 

Ostettiin uuet pihakalusteet vanhojen " räjähtäneiden" tilalle. Vanhoista menikin jo tikkuja takapuoliin. :)  No eihän niitä voi siihen siivoamattomalle terassille laittaa, joten terassinpesuunkin tuli vauhtia.  Nyt kun se kuivaa, luultavasti vasta huomiseksi, aion vetästä pintaan puuöljyä. Se on min joka keväinen rituaali.  Siitepölythän ne vielä tietysti tulee, mut ehkä ne sit lähtee vähemmällä pesulla. 

Huomenna vapaa. Tuntuu ihan, kun loma alkais. 6 aamuvuoroa putkeensa meinaa niivittää minut hengiltä.  Onko muilla neulojilla samaa ongelmaa, että illalla ei millään malttais mennä nukkumaan...?  Olen niin iltaihminen, kun vaan voi olla.  Silti ei oo se sananlasku viel toteutunu, ja talokin on vielä tallella. :)  Illanvirkku, aamuntorkku, se tapa talon hävittää. ?????  En usko.