Huh hellettä, sano jänis pakkasella!  Kyllä on työilmoja pidelly. Tää ei ollu ollenkaa mikää valitus. Otetaa nää päivät tällasina, kun ne tulee. Ei niitä ite voi miksikään muuttaa. Ei tunnu niin pahalta, kun ei kato lämpömittaria, tai vilkuile pilviä ja aurinkoa. Päivä kerrallaan!

Tässä on viime viikkojen käsityökasa.

vaunuilua%20yms.%20121.jpg

5 alotettua sytomyssyä. Tavotteenihan oli 10. Yks on jo perillä, toinen oottaa täälä kotona ja nää on nyt vähä vaiheessa. Alotan aina vaan uusia, kun en jaksa päätellä yms.  Yhessä mökkisaunaillassa alotin ton viimesen. Hattu sai vain päälaen, mut siitähän on hyvä jatkaa! 

 Samaisessa illassa löysin tulevan kanoottini! Ostan siis käytetyn kanootin, vien sen vanhempieni mökille ja alan melomaan. Olikohan se viime, vai toissa kesänä, kun lainattiin kanoottia ja melottiin "maailman ääriin", kunnes tajuttiin, että pitää meloa myös takasin!

Näissä urheiluhommissa olen sen verran hullu, että harvoin, mutta tosissaan. Toissapäivänä polkasin 50km, eli möksälle ja takasin. Se oli silloinkin sitä "jäniksen ilmaa" ja välietapissa keräsin pari litraa mustikoita kotiin viemisiksi. Uimassa tarkeni vihdoinkin kunnolla ja sukeltelin äipälle isoja kiviä, joista saa tehtyä mökin pihalle kivetyksiä.  Minulla on ollu vuosia tavotteena ajaa kerran kesässä mökille, ja nyt sekin tavote on täytetty!

Tää on mukava viikonloppu senkii puoleen, että esikoinen on päässy ekaa kertaa lomille sieltä armeijan harmaista (lue kirjavanvihreistä). Hymy